Ρούλα Πισπιρίγκου: Με ποια κάνει παρέα μέσα στη φυλακή – «Μια χαρά είναι η κυρία… βασίλισσα»

Ρούλα Πισπιρίγκου: Με ποια κάνει παρέα μέσα στη φυλακή – «Μια χαρά είναι η κυρία… βασίλισσα»

Τι αποκαλύπτει συγκρατούμενή της για την συμπεριφορά της και τις ιδιοτροπίες της έναντι των υπολοίπων

Την καθημερινότητα της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού περιέγραψε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μια άλλη κρατούμενη, η οποία εκτίει την ποινή της εκεί.

«Την έχω δει τη μητέρα από την Πάτρα μια, δυο φορές. Μια χαρά είναι η κυρία… βασίλισσα. Τα θέλει όλα με δίσκους. Ό, τι δεν της αρέσει, της το αλλάζουν. Εμείς είμαστε τα ζώα μέσα στη φυλακή, αυτή είναι κυρία», είπε αρχικά η κρατούμενη. Η ίδια την χαρακτήρισε ψυχρή και όπως είπε, δείχνει να μην την νοιάζει τίποτα. Αποκάλυψε μάλιστα, με ποια άλλη πολυσυζητημένη κρατούμενη κάνει παρέα μέσα στις φυλακές. «Κάνει παρέα μόνο με τη μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό. Μαζί προαυλίζονται, μαζί τρώνε. Φιλίες γενικά δεν κάνει», συνέχισε.

Αποκάλυψε τέλος, ότι είναι αρκετά ιδιότροπη, ειδικά όσον αφορά στο φαγητό, που τις περισσότερες φορές δεν της αρέσει. «Ζητάει φαγητά, που θέλει να φάει. Αυτή παραγγέλνει από το καφενείο, δεν παραγγέλνει σαν κι εμάς από την καντίνα. Αν δεν της αρέσει το φαγητό, το γυρίζει πίσω και ζητάει άλλο. Είναι πολύ ψυχρή. Όταν εμείς είμαστε έξω, εκείνη είναι κλεισμένη στο κελί της και βγαίνει όταν μπαίνουμε εμείς στα κελιά μας. Προαυλίζεται μόνο με τη μητέρα της 12χρονης», κατέληξε.