Δημοσιογράφος αποκαλύπτει για την Ματούλα: «Ήταν τόσες μέρες νεκρή, κανείς δεν το πήρε είδηση, πήγε ο θυρωρός και μύριζε»

Δημοσιογράφος αποκαλύπτει για την Ματούλα: «Ήταν τόσες μέρες νεκρή, κανείς δεν το πήρε είδηση, πήγε ο θυρωρός και μύριζε»

«Είχα πει στον σεκιούριτι να την προσέχει», λέει ο Ανδρέας Κουβελογιάννης

Στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 μίλησε ο καλός φίλος της θρυλικής Ματούλας του Κολωνακίου, Ανδρέας Κουβελογιάννης ο οποίος αποκάλυψε λεπτομέρειες του θανάτου της.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε πως η αγαπημένη Ματούλα είχε φύγει πριν περίπου μία εβδομάδα από την ζωή και νεκρή την βρήκε ο θυρωρός.

Όσα είπε ο Ανδρέας Κουβελογιάννης για τον θάνατο της φίλης του:

«Είμαστε φίλοι και με πήρε ο σεκιουριτάς από εκεί γιατί του είχα πει να την προσέχει… Πήγε το γραφείο κηδειών και την πήρε ήταν έξι επτά μέρες, εμένα με είχε πάρει τηλέφωνο γιατί μιλάγαμε συνέχεια και μου είπε “πάω τώρα στο γιατρό γιατί έχω μία γαστρεντερίτιδα”. Δεν με πήρε την άλλη μέρα, την πήρα τηλέφωνο δεν το σήκωνε λέω μήπως την κράτησαν μέσα, αλλά έψαχνα να βρω κανέναν να μου πει ποιο νοσοκομείο. Τώρα με πήραν τηλέφωνο και μου λένε έτσι και έτσι. Περάσαμε μία ζωή μαζί ο Βοσκόπουλος, Λάσκαρη, Ματούλα εγώ και κάτι άλλοι είμαστε μία παρέα αχώριστη» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ήταν μία εποχή ολόκληρη Ματούλα. Μπορεί να είχε πέσει κάπου στα ναρκωτικά τα ξεπέρασε και από εκεί και πέρα ήταν η ζωή σε κάθε συντροφιά που γινόταν. Ήταν τόσες μέρες νεκρή και στην ουσία κανείς δεν το είχε πάρει είδηση κανείς δεν ασχολήθηκε πήγε ο θυρωρός μύριζε. Το είπε στο φίλο μου τον σεκιουριτά, φώναξαν τον ιδιοκτήτη, ανέβηκαν πάνω και τα λοιπά και τα λοιπά.

Θα χαρούν τώρα ο Ζαμπέτας γιατί τραγούδησε τον Ζαμπέτα κάποια εποχή, η Λάσκαρη που μένανε μαζί και ο Τόλης» αποκάλυψε ο Ανδρέας Κουβελογιάννης.

 

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Ματούλα μου έλεγε τα χειρότερα για τον Βασίλη Ζούλια»

Για την απώλεια της Ματούλας του Κολωνακίου και τη στενή σχέση που είχαν μίλησε ο Βασίλης Ζούλιας στην «Super Κατερίνα».

Μετά την προβολή του αποσπάσματος ο Νίκος Αποστολόπουλος αντέδρασε καθώς, όπως ανέφερε, η Ματούλα και Βασίλης Ζούλιας δεν είχαν καθόλου καλές σχέσεις.

«Νομίζω ότι ο κύριος Ζούλιας πρέπει να σκέφτεται πριν μιλήσει. Η Ματούλα τον άνθρωπο που δεν άντεχε και δεν ανεχόταν ήταν ο Ζούλιας. Κάθε μέρα που μιλούσαμε στα τηλέφωνα ήταν εναντίον του και έλεγε τα χειρότερα» ανέφερε ο Νίκος Αποστολόπουλος και πρόσθεσε:

«Δεν ξέρω τι σχέση είχαν. Ξέρω ότι με έπαιρνε και μου έλεγε τα χειρότερα για τον κύριο Ζούλια. Η Ματούλα ήταν τρελή; Έλεγε πάρα πολλά και δεν ξέρω ποια ήταν αλήθεια και ποια ψέματα. Είχαν να μιλήσουν πολύ περισσότερο από μήνες. Να μην λέει πολλά πράγματα. Όποια κι αν ήταν η σχέση τους, δεν πρέπει να βγει και να λέει. Ο Ζούλιας έκανε κάτι στην Ματούλα. Αν ήξερα Κατερίνα μου ότι λες τα χειρότερα για εμένα, δεν θα έβγαινα να πω τι υπέροχη που είναι η Κατερίνα. Το θεωρώ υποκρισία» κατέληξε.