Με αγωνία περιμένουν στην Ηλεία την αυριανή άφιξη της Ατζελίνα Τζολί για την ταινία «Maria»

Με αγωνία περιμένουν στην Ηλεία την αυριανή άφιξη της Ατζελίνα Τζολί για την ταινία «Maria»

Βίντεο από τις πυρετώδεις προετοιμασίες στο Κατάκολο για τα γυρίσματα του φιλμ για την ζωή της Μαρίας Κάλλας

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες στην Ηλεία για τα γυρίσματα της ταινίας “Maria”, η οποία ξετυλίγει το κουβάρι της ζωής της Μαρία Κάλλας, την οποία θα υποδυθεί η Αντζελίνα Τζολί.
Από νωρίς σήμερα το πρωί, το κινηματογραφικό συνεργείο, βρίσκεται στη θρυλική θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση, Christina O‘, στο Κατάκολο, και εγκαθιστά τον εξοπλισμό και τα σκηνικά αντικείμενα, που απαιτούνται για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας.

Η επιλογή του εντυπωσιακού πλοίου, δεν είναι καθόλου τυχαία, καθώς εκεί η σπουδαία υψίφωνος, είχε ζήσει μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, στο πλευρό του Ωνάση, με τον οποίον είχε μια παθιασμένη σχέση. Χαρακτηριστικές είναι οι αφηγήσεις για τις ερμηνείες που χάριζε στον αγαπημένο της, μέσα στη θαλαμηγό, στην οποία σήμερα φιλοξενούνται, προσωπικά της αντικείμενα, όπως ένα πορτραίτο, ένας χρυσός δίσκος, ερωτικές επιστολές κ.α.

Επιπλέον, σκηνές της ταινίας θα γυριστούν στο θέατρο «Απόλλων», του Πύργου, και στο Δημοτικό Θέατρο της Αμαλιάδας.

Μυστήριο με την άφιξη της Τζολί!

Μεγάλη αναστάτωση δημιουργήθηκε χθες, μετά από πληροφορία πως η Αντζελίνα Τζολί, αφίχθη στην Ηλεία, νωρίτερα από ότι αναμενόταν, για την έναρξη των γυρισμάτων της ταινίας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές της εφ. «Πατρίς», η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, αναμένεται να φτάσει στο νομό, την Κυριακή, και είναι ελάχιστοι εκείνοι που γνωρίζουν λεπτομέρειες, τόσο για την ακριβή ώρα της άφιξής της, όσο και για το που θα διαμείνει.

Αν και η αρχική ενημέρωση ανέφερε πως έχει πραγματοποιηθεί κράτηση για εκείνη σε πολυτελές ξενοδοχείο, στην περιοχή του Πύργου, όπως έχει γίνει για τους υπόλοιπους συντελεστές της ταινίας, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η ίδια έχει εκφράσει την επιθυμία να φιλοξενηθεί στην θαλαμηγό, όπου θα λάβουν χώρα τα περισσότερα γυρίσματα της μεγαλεπήβολης παραγωγής, στην Ηλεία.