Στη φυλακή ο 55χρονος κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος δύο ανήλικων αγοριών στο Ηράκλειο

Στη φυλακή ο 55χρονος κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος δύο ανήλικων αγοριών στο Ηράκλειο

Πλήρωνε με 5 ευρώ τα παιδιά κάθε φορά που ασελγούσε σε βάρους τους - Σοκάρουν οι αποκαλύψεις

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του σήμερα ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου, ο 55χρονος σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια έναντι αμοιβής.

Τον 55χρονο κατήγγειλε ο 13χρονος για ασελγείς πράξεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το cretalive.gr, το ένα παιδί το είχε βαφτίσει. Υπενθυμίζεται δε, ότι η καταγγελία έγινε από τρίτο πρόσωπο, που δεν έχει σχέση με τις δύο οικογένειες. Πιο συγκεκριμένα, η μητέρα ενός άλλου ανήλικου αγοριού, επίσης 13 ετών, κατήγγειλε ότι στα τέλη Σεπτεμβρίου ο γιος της φέρεται να της εξομολογήθηκε, ότι πήγε στην επιχείρηση του 55χρονου και περιέγραψε καταστάσεις μεταξύ του 13χρονου και του 55χρονου, που παρέπεμπαν σε ασελγείς πράξεις.

Ο ανήλιος γιος της καταγγέλλουσας που αναφέρεται ότι ήταν μπροστά στο περιστατικό, εξετάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, επιβεβαίωσε τα όσα είχε πει η μητέρα του, αναφέροντας όμως ότι τα όσα εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια του, είχαν γίνει στο παλιό σπίτι του φερόμενου ως δράστη και όχι στην επιχείρησή του. Μάλιστα, είπε ότι ο 55χρονος έδωσε και στον 13χρονο 5 ευρώ. Το παιδί της καταγγέλλουσας είπε ακόμη, ότι είχε θωπεύσει κι εκείνο τον περασμένο Σεπτέμβριο, κάτι που επιχείρησε να επαναλάβει και άλλες φορές, αλλά το παιδί απομακρυνόταν από αυτόν.

Ο 13χρονος που φέρεται να υπέστη τις ασελγείς πράξεις από τον 55χρονο, κατέθεσε σύμφωνα με πληροφορίες και είπε ότι με τον συλληφθέντα βρέθηκαν τρεις φορές το Σεπτέμβριο και πως ο κατηγορούμενος του το ζητούσε, δίνοντάς του κάθε φορά 5 ευρώ. Ο 55χρονος κατηγορείται επίσης για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βαθμό πλημμελήματος, σε βάρος και του δικού της παιδιού, πράξη την οποία επίσης αρνείται και για την οποία, επίσης, απολογήθηκε.