Φωτιά σε κατάστημα στον Άγιο Παντελεήμονα – Απειλήθηκαν διαμερίσματα από τις φλόγες

Φωτιά σε κατάστημα στον Άγιο Παντελεήμονα – Απειλήθηκαν διαμερίσματα από τις φλόγες

Στο σημείο παρέμεινε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. για την αποτροπή τυχόν πλιάτσικου

Παρανάλωμα του πυρός έγινε ένα κατάστημα με ηλεκτρικά είδη επί της οδού Αχαρνών στον Άγιο Παντελεήμονα, στο οποίο από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ξέσπασε πυρκαγιά λίγο μετά τη 01:15 τα ξημερώματα της Πέμπτης (5/10).

Υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, με 9 πυροσβέστες και 3 οχήματα αρχικά (σ.σ. οι δυνάμεις ενισχύθηκαν όσο περνούσε η ώρα) προκειμένου να τεθεί υπό έλεγχο η πυρκαγιά που κατέστρεψε ολοσχερώς το κατάστημα. Από τις φλόγες που ξεπήδησαν σε ύψος αρκετών μέτρων απειλήθηκαν και διαμερίσματα της πολυκατοικίας στο ισόγειο της οποίας στεγάζεται το κατάστημα με τα ηλεκτρικά είδη.

Αν και η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο λίγο πριν τις 05:00 τα ξημερώματα, σχεδόν μια ώρα αργότερα χρειάστηκε νέα επέμβαση της Πυροσβεστικής καθώς λόγω του υψηλού θερμικού φορτίου που είχε αναπτυχθεί, υπήρξε κίνδυνος αναζωπύρωσης. Την προανάκριση διενεργεί το αρμόδιο τμήμα του ΠΣ.

Τέλος, στο σημείο παρέμεινε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. για την αποτροπή τυχόν πλιάτσικου, αλλά και για να μην πλησιάζουν πολίτες το καμένο κατάστημα.