Πήρε το αποφυλακιστήριο η Ρούλα Πισπιρίγκου, ωστόσο δεν θα αφεθεί ελεύθερη

Πήρε το αποφυλακιστήριο η Ρούλα Πισπιρίγκου, ωστόσο δεν θα αφεθεί ελεύθερη

Αν και παρήλθε το 18μηνο της προφυλάκισης, δεν θα βγει το αμέσως επόμενο διάστημα

Το αποφυλακιστήριο για την προσωρινή κράτηση για την υπόθεση του θανάτου της κόρης της Τζωρτζίνας έχει από χθες 2 Οκτωβρίου στα χέρια της η Ρούλα Πισπιρίγκου, ωστόσο δεν πρόκειται να βγει από τη φυλακή, τουλάχιστον πριν ολοκληρωθεί η δίκη για τον θάνατο του πρώτου της παιδιού.

Όπως εξήγησε η Ρούλα Κουσκουρή στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», αν και πέρασε το 18μηνο της προσωρινής κράτησης της κατηγορουμένης, παραμένει στη φυλακή, καθώς έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενη και για τις δολοφονίες των δύο άλλων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας. Η δεύτερη προσωρινή κράτηση ισχύει για ακόμα 6 μήνες, που σημαίνει ότι το δεύτερο δικαστήριο για τον θάνατο των δύο κοριτσιών θα πρέπει να επιταχύνει τους ρυθμούς του, στην περίπτωση που η μητέρα αθωωθεί για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Πάντως, όσον αφορά στη συγκεκριμένη υπόθεση, αύριο αναμένεται να καταθέσει ο καθηγητής Ψυχολογίας, Αριστείδης Τσατσάκης, ως μάρτυρας ειδικών γνώσεων και την Πέμπτη θα καταθέσει εκ νέου ο καθηγητής Τοξικολογίας Νίκος Ράικος, ο οποίος ήταν εκείνος που εντόπισε την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα. Η υπεράσπιση της μητέρας αναμένει επίσης απάντηση στο αίτημα για αποστολή του αίματος που έλεγξε ο κ. Ράικος στον κ. Τσατσάκη, ώστε ο δεύτερος να αναλάβει πλέον τεχνικός σύμβουλος της κατηγορουμένης. Ανάλογα με την απάντηση στο αίτημα αυτό θα κριθεί αν την επόμενη εβδομάδα θα απολογηθεί η μητέρα από την Πάτρα.