Δολοφονία στον Άγιο Παντελεήμονα: «Μπήκα μπροστά για να μην κάνει κακό στα παιδιά και με πυροβόλησε», λέει η γυναίκα του θύματος

Δολοφονία στον Άγιο Παντελεήμονα: «Μπήκα μπροστά για να μην κάνει κακό στα παιδιά και με πυροβόλησε», λέει η γυναίκα του θύματος

Η 45χρονη περιγράφει στην κατάθεσή της ακριβώς το τραγικό συμβάν και την εγκληματική ενέργεια του 74χρονου «φίλου» τους σε βάρος του συζύγου της

Μια ακόμα απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στον Άγιο Παντελεήμονα. Έναν νεκρό και μία τραυματία άφησε πίσω του ένας 74χρονος που πυροβόλησε ζευγάρι, μέσα στο σπίτι τους και μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού τους και συγκλονίζει η κατάθεση της γυναίκας στην Αστυνομία, όπου τόνισε: «Μπήκα μπροστά για να μην κάνει κακό στα παιδιά και με πυροβόλησε».

Το ανδρόγυνο γιόρταζε τα γενέθλια της κόρης τους σε μαγαζί της περιοχής. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο 74χρονος.

Στη συνέχεια, γύρω στις 02:30 τα ξημερώματα, οι γονείς μαζί με την κόρη τους και δύο ανήλικες φίλες της γύρισαν στο σπίτι. Τότε, ο 74χρονος, ο οποίος ήταν γείτονάς τους, χτύπησε το κουδούνι φανερά νευριασμένος, του άνοιξαν και μόλις μπήκε μέσα άρχισε να πυροβολεί τον 50χρονο άνδρα.

Ο 74χρονος φώναζε πως κάτι του έριξαν στο ποτό και δεν δίστασε να πυροβολήσει και τη σύζυγο του 50χρονου, μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών.

Λίγο αργότερα ο δράστης συνελήφθη από τις Αρχές. Προανάκριση για το έγκλημα διενεργεί η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής.

Συγκλονιστική η κατάθεση της γυναίκες

«Είχαμε βγει σε ένα μαγαζί για φαγητό. Μαζί μας ήταν και ο 74χρονος, τον οποίο με τον σύζυγό μου γνωρίζουμε τουλάχιστον 10 χρόνια. Μετά επιστρέψαμε στην πολυκατοικία που μένουμε και ο καθένας πήγε στο διαμέρισμά του. Ο (…) ήταν μεθυσμένος», είπε αρχικά η σύζυγος του θύματος στην κατάθεσή της, σύμφωνα με την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του Mega.

«Λίγα λεπτά αργότερα ακούσαμε που μας χτυπούσαν το κουδούνι. Ανοίξαμε και είδαμε τον (…) να κρατά όπλο και να φωνάζει «κάτι μου ρίξατε στο ποτό και έχω γίνει χάλια». Πριν προλάβουμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει, σήκωσε το όπλο και πρυροβόλησε τον σύζυγό μου στο κεφάλι. Τα παιδιά έτρεξαν να δουν τι συνέβη. Μπήκα μπροστά για να μην τους κάνει κακό και με πυροβόλησε».