Δολοφονία σε πάρτι γενεθλίων στον Άγιο Παντελεήμονα: «Βοήθεια, σκότωσαν τον πατέρα μου»

Δολοφονία σε πάρτι γενεθλίων στον Άγιο Παντελεήμονα: «Βοήθεια, σκότωσαν τον πατέρα μου»

Σοκάρει η μαρτυρία γείτονα που άκουσε το εφιαλτικό σκηνικό στο διπλανό σπίτι

Σοκάρει η μαρτυρία αυτόπτη για το έγκλημα σε πάρτι γενεθλίων στον Άγιο Παντελεήμονα τα ξημερώματα της Κυριακής. Νεκρός έπεσε ένας 50χρονος, ενώ η γυναίκα του νοσηλεύεται τραυματισμένη στο νοσοκομείο, καθώς τους πυροβόλησε ένας 74χρονος μέσα στο σπίτι τους.

Γείτονας του ζευγαριού, μιλώντας στην εκπομπή «Τώρα Μαζί» του OPEN, περιγράφει: «Γύρω στις 2:30 ακούστηκαν πυροβολισμοί, γύρω στους τέσσερις. Μετά από λίγο μια κοπελίτσα στο μπαλκόνι φώναζε “βοήθεια, βοήθεια, σκότωσαν τον πατέρα μου”».

Πώς έγινε το έγκλημα

Περίπου στις 02:30 τα ξημερώματα της Κυριακής, ένας 74χρονος Έλληνας έβγαλε όπλο και πυροβόλησε εξ επαφής έναν 50χρονο από τη Γεωργία τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Πυροβολισμούς δέχτηκε και η γυναίκα του 50χρονου, η οποία διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν μπροστά στο 12χρονο παιδί του ζευγαριού, ενώ στο σπίτι βρίσκονταν και δύο ακόμα παιδιά, ηλικίας 11 και 14 ετών. Στο σπίτι εκτυλίχθηκαν εφιαλτικές στιγμές με τον κόσμο να καλεί την Αστυνομία. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί που πέρασαν χειροπέδες στον 74χρονο δράστη.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα και λήψη καταθέσεων για να φωτιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το θλιβερό αυτό περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 02:00 ο δράστης πήγε σπίτι του επειδή δεν ένιωθε καλά. Εκεί για κάποιο λόγο πίστεψε ότι τον έχουν δηλητηριάσει, πήρε το όπλο, πήγε σπίτι και πυροβόλησε ζευγάρι.