Βίντεο-ντοκουμέντο με τον Αχιλλέα Μπέο να χτυπάει πολίτη μετά από καυγά με πληγέντες από την κακοκαιρία

Βίντεο-ντοκουμέντο με τον Αχιλλέα Μπέο να χτυπάει πολίτη μετά από καυγά με πληγέντες από την κακοκαιρία

Είχε προηγηθεί το βράδυ της Παρασκευής άλλο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον ίδιο έξω από το εκλογικό κέντρο αντιπάλου του

Σοβαρό επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος φαίνεται σε βίντεο-ντοκουμέντο να χτυπάει πολίτη σήμερα το πρωί στην Άλλη Μεριά Βόλου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το gegonota.news, κάτοικοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν στην διαλυμένη γέφυρα, για να αποτρέψουν το μπάζωμα του ρέματος, που καταγγέλλουν ότι γίνεται χωρίς στοιχειώδη μελέτη. Στο ρέμα ρίχνονται όλες οι φερτές ύλες από τις καταστροφές των πλημμυρών, όπως μπάζα, δέντρα, κροκάλες και οι κάτοικοι που έχουν καταστραφεί και έχασαν τα σπίτια τους, συγκεντρώθηκαν το πρωϊ για να αποτρέψουν το μπάζωμα. Από χθες το απόγευμα βρίσκονται στο ρέμα και έχουν δημιουργήσει ανθρώπινη αλυσίδα. Χθες αποτράπηκε το μπάζωμα και κλήθηκε η Αστυνομία, ενώ το εργολαβικό συνεργείο που εμφανίστηκε ξανά σήμερα το πρωϊ, βρήκε τους κατοίκους στη "θέση" τους.

Η Αστυνομία κλήθηκε εκ νέου και μετά από λίγο στην περιοχή εμφανίστηκε και ο Αχιλλέας Μπέος. Ο δήμαρχος Βόλου καυγάδισε με τους κατοίκους, που είναι εξαγριωμένοι, γιατί πολλοί είναι άστεγοι από την πλημμύρα και ένας έξαλλος κάτοικος, του είπε "άντε γαμ…". Τότε εκείνος του επιτέθηκε και άρχισε να τον χτυπάει, με την Αστυνομία να παρακολουθεί απλά την σκηνή. "Τραμπούκε, να μου κοπεί το χέρι που σε ψήφιζα" φώναζε ο πολίτης. Ο Αχιλλέας Μπέος έδινε "εντολή" στους αστυνομικούς να συλλάβουν όλους τους διαμαρτυρόμενους, γιατί παρεμπόδιζαν το έργο, ενώ κάτοικος που ήταν μέσα στο ρέμα, διαμαρτυρόμενη για το μπάζωμα, κατέγραφε τα γεγονότα.


Αυτό ήταν το δεύτερο επεισόδιο μέσα σε λιγότερο από 12 ώρες με πρωταγωνιστή τον Αχιλλέα Μπέο. Χθες βράδυ ο δήμαρχος της πόλης την ώρα που γινόταν καθαρισμός της οδού Δημητριάδος, έξω από εκλογικό κέντρο του αντιπάλου του Νίκου Παπαπέτρου, άρπαξε το χέρι του καθαριστή και έστρεψε την μάνικα κατά του γνωστού δικηγόρου του Βόλου, Γιώργου Ταταριώτη, που χτυπήθηκε από την πίεση του νερού. Ο δικηγόρος που βρισκόταν έξω από το εκλογικό κέντρο με πολλούς ακόμα υποψηφίους δεν αντέδρασε.

Όλοι "πάγωσαν" και όπως δήλωσε η δικηγόρος Μαρίνα Μωραϊτου, φάνηκε καθαρά πως ο Αχιλλέας Μπέος περίμενε αντίδραση, για να προκληθεί φασαρία, καθώς συνοδευόταν από κουστωδία δημοτικών συμβούλων του. Ο κ. Ταταριώτης, που πρόσφατα υποβλήθηκε σε σοβαρή επέμβαση και δέχτηκε το χτύπημα του νερού, κάλεσε την αστυνομία και ο Αχιλλέας Μπέος παρέμενε απέναντι από το εκλογικό του αντιπάλου του.


Όταν έφτασε η Αστυνομία ο Αχιλλέας Μπέος πλησίασε τους αστυνομικούς και σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες είπε: "Πάρτε τα στοιχεία του χασοδίκη και κάντε του αλκοτέστ". Οι αυτόπτες μάρτυρες στην πλειοψηφία τους ήταν δικηγόροι, οι οποίοι είχαν επισκεφθεί το εκλογικό κέντρο του συναδέλφου τους Νίκου Παπαπέτρου, όπως και ο κ. Ταταριώτης. Ο Αχιλλέας Μπέος και η συνοδεία του δεν αποχωρούσαν, αναμένοντας να υπάρξει αντίδραση. "Εμείς είδαμε τον Αχιλλέα Μπέο να περνάει από την Δημητριάδος με δυο υδροφόρες και να τον ακολουθεί ένας κάμεραμαν σκαρφαλωμένος στην υδροφόρα, μαζί με τους συμβούλους και κάποιους συνοδούς του. Ούτε κανείς ενδιαφέρθηκε, ούτε κανείς νοιάστηκε, για την παρουσία του. Αμέσως μετά συνέβησαν όσα σας περιγράφω", δήλωσε η κ. Μωραϊτου.

Ο κ. Τσαταριώτης μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση Βόλου και υπέβαλε μήνυση κατά του Αχιλλέα Μπέου.