Η προφητική ατάκα του 65χρονου πριν τον σκοτώσει ο 38χρονος γιος του

Η προφητική ατάκα του 65χρονου πριν τον σκοτώσει ο 38χρονος γιος του

Τι είπε ο πατέρας σε συγγενικό πρόσωπο λίγο πριν την δολοφονία από το ίδιο το παιδί του

Προφυλακισμένος είναι χθες ο 38χρονος από την Άρτα που σκότωσε τον πατέρα του, ενώ επέστρεφαν από τη Λαμία, όταν είχε πάει να τον πάρει μετά ένα τροχαίο ατύχημα του γιου του. Λίγο μετά το τελευταίο «αντίο» στο 65χρονο θύμα, έρχεται στο φως το τελευταίο τηλεφώνημά του σε συγγενικό του πρόσωπο, που φαίνεται όσα είπε να είναι προφητικά.

Στην επιστροφή, όμως, τα ίχνη τους χάθηκαν. Λίγο πριν εξαφανιστούν, ο 65χρονος φέρεται να τηλεφώνησε σε συγγενικό του πρόσωπο, λέγοντάς της ότι επιστρέφουν και ότι το παιδί τους είναι σε μεγάλη σύγχυση.«Ερχόμαστε στο σπίτι αλλά το παιδί είναι σε μεγάλη σύγχυση», φέρεται να είπε ο 65χρονος, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής T Live.

Η τελευταία πράξη του δράματος γράφτηκε σήμερα το πρωί της Παρασκευής στην Άρτα. Συντετριμμένη η οικογένεια του 65χρονου πρώην εκπαιδευτικού και χοροδιδασκάλου που δολοφονήθηκε από τον γιο του τον αποχαιρέτησαν μέσα σε κλίμα οδύνης.

Ο 38χρονος πατροκτόνος προφυλακίστηκε μετά την απολογία του και αναμένεται η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, καθώς σύμφωνα με τον δικηγόρο του, πάσχει από σοβαρό ψυχιατρικό πρόβλημα για το οποίο λάμβανε φαρμακευτική αγωγή, τη οποία φέρεται να είχε διακόψει πρόσφατα.