Ποια σχολεία δεν λειτουργούν τελικά στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας Elias

Ποια σχολεία δεν λειτουργούν τελικά στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας Elias

«Σε περίπτωση προβλημάτων σε κάποιο δήμο θα είναι τοπικής απόφασης»

Ανοιχτά είναι τα περισσότερα σχολεία σήμερα στην Αττική. «Όλη τη νύχτα παρακολουθούσαμε την εξέλιξη του φαινομένου» σημείωσε μιλώντας στην ΕΡΤ ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, σημειώνοντας πως «σύμφωνα με τις τελευταίες μετεωρολογικές προβλέψεις το φαινόμενο θα εξασθενήσει τις επόμενες ώρες άρα δεν τίθεται θέμα να κλείσουν τα σχολεία»

Επιπλέον σημείωσε πως «σε περίπτωση προβλημάτων σε κάποιο δήμο αυτό πλέον θα είναι τοπικής απόφασης, αλλά θεωρούμε πως το φαινόμενο θα εξασθενίσει έντονα το επόμενο χρονικό διάστημα».

 

Κλειστά, λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, θα μείνουν πάντως σήμερα, Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023, όλα τα σχολεία του Δήμου Φυλής, στις Δημοτικές Ενότητες Άνω Λιοσίων, Ζεφυρίου και Φυλής, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Η σχετική απόφαση ελήφθη από το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού και περιλαμβάνει Παιδικούς Σταθμούς, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια. Παρακαλούνται οι γονείς, στο πλαίσιο και της σχετικής προειδοποίησης του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας, να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως αναγκαίες.

Κλειστά θα μείνουν και τα σχολεία στον Ωρωπό.