Εξελίξεις στο θρίλερ με την εξαφάνιση πατέρα και γιου: Νεκρός βρέθηκε ο πρώτος, ζωντανός ο 38χρονος

Εξελίξεις στο θρίλερ με την εξαφάνιση πατέρα και γιου: Νεκρός βρέθηκε ο πρώτος, ζωντανός ο 38χρονος

Ο 65χρονος είχε πάει στη Λαμία για να παραλάβει τον γιο του από το νοσοκομείο μετά από τροχαίο

Εξελίξεις υπάρχουν στη διπλή εξαφάνιση πατέρα και γιου, οι οποίοι είχαν ξεκινήσει από τη Λαμία για την Άρα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκε πριν λίγο ο γιος καλά στην υγεία του σε ορεινή περιοχή της Φωκίδας, στην Άνω Σεργούλα. Νεκρός εντοπίσητκε ο πατέρας.

Αρχικά βρέθηκε ο 38χρονος και οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τον γιο και να τον αποφορτίσουν ψυχολογικά προκειμένου να αποσπάσουν πληροφορίες για το τι ακριβως έχει συμβεί και το πού μπορεί να βρισκόταν ο πατέρας του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γιος βρέθηκε μακριά από το αυτοκίνητο. Σε κοντινή απόσταση εντοπίστηκε νεκρός ο πατέρας του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 65χρονος είχε πάει στη Λαμία, για να παραλάβει τον 38χρονο γιο του από το Γενικό Νοσοκομείο μετά από τροχαίο που είχε στην περιοχή του Τυμφρηστού Φθιώτιδας. Ο γιος είχε διακομιστεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για πρώτες βοήθειες και εξετάσεις αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στη συνέχεια διακομίστηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας για να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις του, που βγήκαν «καθαρές» και πήρε εξιτήριο να φύγει για το σπίτι του.

Τότε ήταν που πατέρας και γιος χάθηκαν.