Θρίλερ με την εξαφάνιση πατέρα και γιου που ταξίδευαν από Λαμία για Άρτα

Θρίλερ με την εξαφάνιση πατέρα και γιου που ταξίδευαν από Λαμία για Άρτα

Κινητοποίηση της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ που ερευνούν την περιοχή από την Λαμία μέχρι την Πάτρα

Ένα θρίλερ εξελίσσεται στη Λαμία με την εξαφάνιση ενός πατέρα και του γιου του, οι οποίοι αγνοούνται από το μεσημέρι της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, οι δύο άνδρες ταξίδευαν με ένα μαύρο Peugeot από Λαμία για Άρτα, πιθανότατα μέσω της εθνικής οδού Θερμοπυλών-Αντιρρίου. Πρόκειται για έναν 65χρονο, που βρέθηκε στη Λαμία για να παραλάβει τον 38χρονο γιο του από το Γενικό Νοσοκομείο, καθώς νωρίτερα ο τελευταίος είχε σοβαρό ατύχημα στην περιοχή του Τυμφρηστού Φθιώτιδας.

Συγκεκριμένα, είχε βγει εκτός δρόμου με το αυτοκίνητό του τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης στην 1,7 χ/θ Τυμφρηστού - Καρπενησίου, αλλά για καλή του τύχη, σταμάτησε 5-6 μέτρα κάτω από το δρόμο. Τότε δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά και είχε διακομιστεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για πρώτες βοήθειες και εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου.

Με ασθενοφόρο και πάλι του ΕΚΑΒ διακομίστηκε στη συνέχεια στο ΤΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, για να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις του, που βγήκαν «καθαρές», καθώς πήρε εξιτήριο να φύγει για το σπίτι του. Από εκείνο το χρονικό σημείο και μετά τα ίχνη τόσο του 38χρονου, όσο και του 65χρονου πατέρα του, έχουν χαθεί. Η μητέρα και σύζυγος των αγνοουμένων ανησύχησε και ειδοποίησε την Αστυνομία, που έδωσε αμέσως σήμα σε όλες τις υπηρεσίες κατά μήκος της πιθανής διαδρομής, αλλά και σε όμορες περιοχές.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το στίγμα από τα κινητά τηλέφωνα προσδιορίζει μια αρκετά μεγάλη περιοχή, κυρίως από το Γαλαξίδι και μέχρι μετά το Αντίρριο, ωστόσο οι αρχές «χτενίζουν» όλα τα δύσβατα σημεία της εθνικής οδού, που συνδέει τη Λαμία με την Πάτρα. Από το απόγευμα της Πέμπτης συνδρομή στις αστυνομικές υπηρεσίες παρέχουν οι πυροσβεστικές υπηρεσίες και τα κλιμάκια, κυρίως από Φωκίδα και Ναυπακτία, ενώ στις αγωνιώδεις αναζητήσεις συμμετέχει και η 7η ΕΜΑΚ με ειδικό διασωστικό εξοπλισμό.