Στη φυλακή ο 56χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 23χρονης κόρης του σε χωριό της Αχαΐας

Στη φυλακή ο 56χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 23χρονης κόρης του σε χωριό της Αχαΐας

Αρνείται τις κατηγορίες ο άνδρας

Την πόρτα της φυλακής πέρασε ο 56χρονος κτηνοτρόφος από την Αχαΐα ο οποίος κατηγορείται από την ίδια του την κόρη του για βιασμό. Στο πλευρό του στέκεται η οικογένειά του ενώ ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες.

Όπως μεταδίδει η εφημερίδα Πελοπόννησος ο 56χρονος από χωριό του Ερυμάνθου προφυλακίστηκε, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή.

Από νωρίς χθες, Δευτέρα (26/9) πέρασαν το κατώφλι της δικαιοσύνης τόσο η κόρη όσο και μέλη της οικογένειάς της. Κάποια από αυτά υποστήριξαν τον πατέρα, λέγοντας πως δεν έχει καμία σχέση με όσα του καταλογίζει. Όμως, κατά τις Αρχές, η κατάθεση της 23χρονης ήταν ιδιαιτέρως βαρύνουσας σημασίας και έτσι συμφωνήθηκε η προφυλάκισή του μέχρι να γίνει το δικαστήριο.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως όλα όσα του καταλογίζονται είναι ψευδή. Άγνωστο παραμένει αν στην ανάκριση παρουσιάστηκαν βίντεο, την ύπαρξη των οποίων «διέδιδε» η κόρη στο χωριό και σε φιλικά της πρόσωπα.

Στο άκουσμα της απόφασης για την προφυλάκιση του κτηνοτρόφου μία άλλη κόρη ξέσπασε σε λυγμούς στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας, ενώ στο πλευρό του πατέρα ήταν ο γιος του, επίσης κτηνοτρόφος.