Βιασμό από τον 56χρονο πατέρα της κατήγγειλε 23χρονη στην Αχαΐα

Βιασμό από τον 56χρονο πατέρα της κατήγγειλε 23χρονη στην Αχαΐα

Η υπόθεση εξετάζεται με κάθε προσοχή, καθώς μέλος της οικογένειας διαψεύδει τηη κοπέλα και δηλώνει ότι ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή

Σε μία σοβαρή καταγγελία για βιασμό από τον 56χρονο πατέρα της προχώρησε μία 23χρονη από χωριό της ορεινής Αχαΐας.

Ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλεια Ανδρών, είναι κτηνοτρόφος, πατέρας πολύτεκνης οικογένειας και η κόρη του έκανε τη σχετική καταγγελία στην Αστυνομία, με περιγραφές για τις πράξεις που ισχυρίζεται ότι της έχουν συμβεί. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το pelop.gr, στην κατάθεσή της αναφέρει και περιστατικό με άλλο άτομο της οικογένειάς της.

Οι αστυνομικοί πήραν κατάθεση από τη νεαρή γυναίκα, το έγγραφο διαβιβάστηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα και ανακριτή και άμεσα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Ο άνδρας κρατείται από την Παρασκευή το βράδυ στην Ασφάλεια Πατρών και αύριο θα περάσει από ανακριτή για να απολογηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έγινε καθόλου προανάκριση από την Αστυνομία, προφανώς για να γίνει η απολογία του απευθείας στον αρμόδιο ανακριτή στα Δικαστήρια Πατρών.

Ο ίδιος ωστόσο, δηλώνει πως δεν έχει κάνει το παραμικρό, από όσα του καταλογίζει η κόρη του, ενώ ο δικηγόρος του επικαλέστηκε τις μαρτυρίες και των άλλων μελών της οικογενείας του, επισημαίνοντας πως θα υποστηρίξουν τον ισχυρισμό του πατέρα. Στην ίδια κατάθεση της κοπέλας καταγγέλεται και μία ακόμη απόπειρα βιασμού. Πληροφορίες αναφέρουν, πως μέλος της οικογένειας διαψεύδει την κόρη και δηλώνει πως λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.

Η υπόθεση εξετάζεται με κάθε προσοχή από τις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές της περιοχής και αναμένεται να ξεκαθαρίσει τη Δευτέρα.