Η Ιωάννα Παλιοσπύρου «ξεμπρόστιασε» παντρεμένο που της έστελνε μηνύματα

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου «ξεμπρόστιασε» παντρεμένο που της έστελνε μηνύματα

«Αν μου ξανά ρίξουν βιτριόλι μην ψάχνετε ποιος και τι και κάνετε σενάρια επιστημονικής φαντασίας»

Τρία χρόνια μετά την επίθεση με βιτριόλι που υπέστη, η Ιωάννα Παλιοσπύρου δημοσίευσε μία οργισμένη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σήμερα Τρίτη.

Η ίδια κοινοποίησε σε stories της μία συνομιλία με έναν παντρεμένο άνδρα, ο οποίος της λέει, ότι ενδιαφέρεται για εκείνη. Μάλιστα, η Ιωάννα προειδοποίησε τους ακολούθούς της, πως αν της ξαναρίξουν βιτριόλι, θα πρέπει να γνωρίζουν τι έχει συμβεί. Συγκεκριμένα, στο story της γράφει:

«Στο επόμενο story θα δείτε 2 πράγματα: 1. Ένα ζώον που πραγματικά δεν ξέρω αν και τι σκέφτεται. 2. Τον "λόγο" που δέχτηκα επίθεση με βιτριόλι. Αν μου ξανά ρίξουν μην ψάχνετε ποιος και τι και κάνετε σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Υ.Γ Είναι ένα παράδειγμα από τα πολλά. Μια απογοήτευση γενικά. Όλοι γνωρίζουν τι έχω τραβήξει αλλά μερικοί τον χαβά τους».

Από τη συνομιλία φαίνεται, ότι ο άνδρας της στέλνει συνεχώς μηνύματα επιδιώκοντας μία πιο προσωπική συνομιλία μαζί της. Η Ιωάννα τον ρωτά για ποιο λόγο της στέλνει μηνύματα. Στη συνέχεια ο ίδιος της αναφέρει, ότι του αρέσει πολύ και τότε, η Ιωάννα Παλιοσπύρου τον ρωτά, αν το γνωρίζει αυτό η σύζυγός του. «Η Όλγα το ξέρει;», λέει η ίδια. «Χα χα, ότι μου αρέσεις; Δεν έκανα κάτι κακό» της απαντά.

Στο επόμενο story σχετικά με το θέμα η Ιωάννα Παλιοσπύρου γράφει αναλυτικά:

1. Μου έστελνε συνέχεια.
2. Φυσικά ενημέρωσα τη γυναίκα του.
3.Πάντα θα στηρίζω τις γυναίκες, και ας έχω φάει τα μούτρα μου. Κυριολεκτικά..
4. Το πιστεύει όταν λέει πως δεν έκανε κάτι κακό. Το θεωρεί οκ, πραγματικά».

Στη συνέχεια, κάλεσε τους ακολούθους της να της πουν τη δική τους γνώμη.

«Μήπως εγώ είμαι λάθος; Εσείς τι θα κάνατε;; Μερικούς ανθρώπους δεν τους καταλαβαίνω, ειλικρινά» έγραψε και έφτιαξε ένα κουίζ.