Δολοφονία στον Πειραιά: Στον Κορυδαλλό οδηγήθηκε ο 68χρονος που πυροβόλησε στο κεφάλι τον 40χρονο – «Νιώθει μετανιωμένος και ζητά συγγνώμη»

Δολοφονία στον Πειραιά: Στον Κορυδαλλό οδηγήθηκε ο 68χρονος που πυροβόλησε στο κεφάλι τον 40χρονο – «Νιώθει μετανιωμένος και ζητά συγγνώμη»

Δείτε όσα δήλωσε η δικηγόρος του

Στον ανακριτή οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης (19/09) ο καθ’ ομολογία δολοφόνος του 40χρονου άντρα από τον Πειραιά.

Ο 68χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία εργαζόμενου άντρα σε πάρκινγκ στον Πειραιά, όταν αφού διαπληκτίστηκε μαζί του, πήρε την καραμπίνα του πατέρα του και τον πυροβόλησε στο κεφάλι.

Ο 68χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος κρίθηκε προφυλακιστέος με την σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα. Μετά την απόφαση που πάρθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά, ο 68χρονος οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου θα κρατηθεί στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών.

Σε δηλώσεις της έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά, η δικηγόρος του 68χρονου, Έλλη Αβραμίδη, ανακοίνωσε πως «ο κατηγορούμενος βρίσκεται προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα. Ο ίδιος αποδέχτηκε την πράξη του. Νιώθει μετανιωμένος και ζητά συγγνώμη. Αυτό που λέει συνεχώς είναι πως ‘’είναι το μεγαλύτερο λάθος μου και ζητώ συγγνώμη’’».

«Δεν ζητήσαμε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, αλλά το πιο πιθανό είναι πως θα διαταχθεί αυτεπαγγέλτως από την ανακρίτρια», ανέφερε η κ. δικηγορός, ενώ πρόσθεσε ξανά πως ο θύτης νιώθει πολύ μετανιωμένος.

«Το όπλο ήταν του πατέρα του, ο πατέρας του είχε την άδεια και ο 68χρονος το βρήκε τυχαία», σημείωσε, ενώ κατέληξε στο ότι ο 68χρονος θα οδηγηθεί στον Κορυδαλλό, στην ψυχιατρική πτέρυγα, για να τον εξετάσει εκεί ο γιατρός.

Στη συνέχεια, ο άντρας που κατηγορείται για τη δολοφονία του 32χρονου έξω από το πάρκινγκ στον Πειραιά, πήρε τον δρόμο του Κορυδαλλού, με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να τον συνοδεύουν.