Ποιοι είναι οι Έλληνες κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσούρη

Ποιοι είναι οι Έλληνες κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσούρη

Αυτοί οι τρεις συλληφθέντες οδήγησαν τους Κροάτες στη Νέα Φιλαδέλφεια

Συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών για τη φονική επίθεση των Κροατών χούλιγκαν και των Ελλήνων συνεργών τους στη Νέα Φιλαδέλφεια, κατά την οποία δολοφονήθηκε ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ Μιχάλης Κατσούρης.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛΑΣ εξετάζουν τα βίντεο, τα στοιχεία αλλά και το γενετικό υλικό που έχει συγκεντρωθεί, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται και στους τρεις συλληφθέντες από την Ελλάδα, οι οποίοι, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, φαίνεται να έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην οργάνωση των επεισοδίων και να έδειξαν στο τάγμα εφόδου των οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ πως να προσεγγίσουν την πλατεία έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, όπου βρισκόταν συγκεντρωμένος απλός κόσμος.

Όπως αναφέρει το Star, πρόκειται για έναν 26χρονο από το Μαρούσι με τα αρχικά Β.Θ., για έναν 27χρονο επίσης από το Μαρούσι με τα αρχικά Τ.Ι. και έναν 22χρονο αλβανικής καταγωγής από τη Νέα Σμύρνη με τα αρχικά Λ.Ε.  Ο δεύτερος είχε συλληφθεί το 2022 κατηγορούμενος για εγκληματική οργάνωση με οπαδικό υπόβαθρο.

Τα εγκληματολογικά εργαστήρια φέρονται να έχουν εστιάσει και στα κινητά τηλέφωνα για συνομιλίες που ενδέχεται να φέρουν περισσότερα στοιχεία για την επίθεση.