Το συγκλονιστικό μήνυμα του δημοσιογράφου Κώστα Καββαθά: «Ετοιμάζω βαλίτσες για το τελευταίο ταξίδι της ζωής»

Το συγκλονιστικό μήνυμα του δημοσιογράφου Κώστα Καββαθά: «Ετοιμάζω βαλίτσες για το τελευταίο ταξίδι της ζωής»

«Κρίμα όμως να πεθαίνεις μόνος...»

Για την κατάσταση της υγείας του μίλησε μέσα από μία συγκλονιστική ανάρτηση που έκανε στα social media ο δημοσιογράφος Κώστας Καββαθάς.

Ο  γνωστός κι ως «πατριάρχης» του μηχανοκίνητου ρεπορτάζ, θέλησε να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους «απουσιάζει» τους τελευταίους επτά μήνες από τα κοινά, παραθέτοντας μια σειρά από πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

«Ρωτάτε (ακόμα) τι έπαθα και “χάθηκα” 7 μήνες. Τα πάντα! Από επέμβαση στην καρδιά (mitral cop στο Ωνάσειο) ως εγκεφαλίτιδα (με 2% πιθανότητα επιβίωσης), δύο άγριες ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, Covid και πλήρη απώλεια κινητικότητας.

Όλα αυτά και άλλα που δεν ενδιαφέρουν με διάλυσαν. Βαδίζω με Π, κάνω φ/θεραπεία κι ονειρεύομαι πως η ζωή μου δεν πήγε χαμένη. Όμως πήγε!

Το λέω στον γάτο μου στον Λάκη αλλά δεν φαίνεται να καταλαβαίνει. Ετοιμάζω βαλίτσες όπως λένε για το “τελευταίο της ζωής μου ταξίδειον” ευχαριστώντας όσους συμπαραστάθηκαν.

Κρίμα όμως να πεθαίνεις μόνος – προφανώς πληρώνοντας για το κακό που έχεις κάνει στους ανθρώπους. Strange are the ways of the Lord eh?», αναφέρει χαρακτηριστικά στη συγκλονιστική ανάρτησή του.