Πάτρα: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην 14χρονη Χριστίνα – Θα την αποχαιρετήσουν ντυμένοι στα λευκά

Πάτρα: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην 14χρονη Χριστίνα – Θα την αποχαιρετήσουν ντυμένοι στα λευκά

Οι γονείς της άτυχης κοπέλας πήραν τη γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανά της

Συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές αναμένεται να πουν σήμερα το απόγευμα, Δευτέρα (31/7) στην Πάτρα το τελευταίο αντίο στην 14χρονη Χριστίνα, η οποία νοσηλευόταν για τρεις εβδομάδες στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ρίου, μετά από τροχαίο ατύχημα.

Οι γονείς της άτυχης Χριστίνας πήραν τη γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανά της, δίνοντας με αυτόν τον τρόπου ζωή σε συνανθρώπους μας.

Η κηδεία της 14χρονης θα τελεστεί τον Ιερό Ναό Αγγέλων στο Α΄ Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών και οι γονείς της έχουν ζητήσει όσοι θέλουν να τιμήσουν την μνήμη της και να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία, να είναι ντυμένοι στα λευκά για να αποχαιρετήσουν τον «άγγελό» τους.

Ραγίζει καρδιές ο αποχαιρετισμός του σχολείου της

«Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της μαθήτριας της Γ΄ τάξης του 5ου Γυμνασίου Πάτρας, Χριστίνας Γαρουφαλή, που έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα από τη ζωή.

Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει σε όλους μας βαθιά θλίψη, που δύσκολα μπορούμε να την αποτυπώσουμε σε λίγες γραμμές. Θυμόμαστε τη Χριστίνα ως ένα κορίτσι καλοσυνάτο, γεμάτο ζωή και έτσι θέλουμε να την κρατήσουμε στο μυαλό μας.

Στη μνήμη της, δεσμευόμαστε ότι, ως σχολική κοινότητα, θα δραστηριοποιηθούμε με κάθε τρόπο για να μην χαθούν άλλα παιδιά στους δρόμους της χώρας μας.

Καλό ταξίδι Χριστίνα…

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 15ου Γυμνασίου Πάτρας» επισημαινει στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από το σχολείο της.