Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο 45χρονος δράστης της άγριας δολοφονίας έξω από βενζινάδικο

Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο 45χρονος δράστης της άγριας δολοφονίας έξω από βενζινάδικο

Φέρεται να ομολόγησε την πράξη και ότι ο καβγάς τους έγινε για οικονομικούς λόγους - Θύμα είναι ένας 50χρονος με καταγωγή από την Αλβανία

Ραγδαίες εξελίξεις υππήρξαν στην υπόθεση δολοφονία έξω από πρατήριο καυσίμων στη Θεσσαλονίκη. Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο δράστης της άγριας δολοφονίας, έξω από πρατήριο υγρών καυσίμων, στην περιοχή της Ανάληψης, με θύμα 50χρονο, με καταγωγή από την Αλβανία.

Πρόκειται για 45χρονο άνδρα, πατέρα τριών παιδιών, ο οποίος συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του παραδόθηκε στις Αρχές, μετέδωσε η ΕΡΤ.

Υπενθυμίζεται, ότι το περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Πέμπτης (13/7) και το οπτικό υλικό που είδε το φως της δημοσιότητας και προέρχεται από την κάμερα ασφαλείας του βενζινάδικου δείχνει την εν ψυχρώ δολοφονία.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, φέρεται να ομολόγησε την πράξη του και έθεσε εαυτόν στη διάθεση των διωκτικών Αρχών. Κατά πληροφορίες, ο 45χρονος ισχυρίζεται ότι υπήρξε φίλος με το θύμα κι ότι η αιτία του καβγά τους ήταν οικονομικοί λόγοι. Παραμένει υπό κράτηση και αυτή τη στιγμή εξετάζεται από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής Θεσσαλονίκης.