Εν ψυχρώ δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Πολύ κοντά στη σύλληψη του δράστη φέρονται να βρίσκονται οι Αρχές

Εν ψυχρώ δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Πολύ κοντά στη σύλληψη του δράστη φέρονται να βρίσκονται οι Αρχές

«Ήταν εύκολο να ταυτοποιηθεί»

Πολύ κοντά στη σύλληψη του δράστη της εν ψυχρώ δολοφονίας στη Θεσσαλονίκη φέρονται να βρίσκονται οι Αρχές. «Ήταν εύκολο να ταυτοποιηθεί» δήλωσε το πρωί της Παρασκευής (14/7) ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, Χρήστος Συμεωνίδης. Την ίδια στιγμή υπάρχει η πληροφορία πως στο μοιραίο αυτοκίνητο επέβαινε και μία γυναίκα.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο δράστης και θύμα κάθονταν νωρίτερα μαζί σε καφενείο κοντά στο σημείο της δολοφονίας. Τσακώθηκαν και στη συνέχεια αποχώρησαν από το καφενείο με τα αυτοκίνητά τους.

Οι δύο άνδρες κατά τις ίδιες πληροφορίες κινήθηκαν προς γειτονικό πρατήριο καυσίμων με στόχο να βάλουν βενζίνη στα οχήματά τους, ωστόσο, συνέχισαν να καυγαδίζουν και τότε ο ένας από τους δύο πυροβόλησε τον άλλον μέσα από το αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε.

«Υπάρχουν μαρτυρίες και οπτικοακουστικό υλικό και θα συλληφθεί ο δράστης»

Για την εν ψυχρώ δολοφονία μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, Χρήστος Συμεωνίδης ο οποίος επεσήμανε: «Η ανάλυση του περιστατικού έχει γίνει ουκ ολίγες φορές και από πολλούς. Αυτοί δεν έχουν ελληνική ταυτότητα και στη Θεσσαλονίκη κάνουν κάποιες εργασίες ανακαίνισης. Ως εκπρόσωπος των αστυνομικών αυτό που μπορώ να πω είναι ότι η σύλληψη του δράστη είναι θέμα ωρών και γενικά υπάρχει κινητοποίηση της αστυνομίας και των περιπολιών. Η σύλληψη δεν θα αργήσει να ανακοινωθεί».

«Υπάρχουν πλήρη στοιχεία για την ταυτότητα του δράστη, ήταν εύκολο να ταυτοποιηθεί ο δράστης, έγινε μέρα μεσημέρι, είχε πινακίδες το ΙΧ του δράστη. Θεωρώ ήταν της στιγμής η απόφαση της δολοφονίας, θεωρώ δεν ήταν προμελετημένη. Υπάρχουν μαρτυρίες και οπτικοακουστικό υλικό και θα συλληφθεί ο δράστης. Έχει δοθεί σήμα στα σύνορα για να μην διαφύγει», συμπλήρωσε ο κ. Συμεωνίδης.