Ηράκλειο: Στη φυλακή ο 45χρονος που χτυπούσε τη σύντροφό του ενώ αυτή οδηγούσε

Ηράκλειο: Στη φυλακή ο 45χρονος που χτυπούσε τη σύντροφό του ενώ αυτή οδηγούσε

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 45χρονος, που συνελήφθη στο Ηράκλειο μετά από τυχαίο τροχονομικό έλεγχο να χτυπάει τη σύντροφό του ενώ αυτή οδηγούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, ο 45χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί για ενδοοικογενειακή βία, απόπειρα ανθρωποκτονίας, σωματικές βλάβες, κ.α., ενώ αμέσως μετά κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα. Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας την περασμένη Τρίτη, όταν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης είδαν στην παραλιακή του Ηρακλείου την 60χρονη, η οποία έχει κινητικά προβλήματα, να δέχεται αρχικά λεκτική επίθεση από τον σύντροφό της ο οποίος στη συνέχεια δεν δίστασε να την χτυπάει με μπουνιές.

Οι αστυνομικοί άμεσα επενέβησαν και συνέλαβαν τον 45χρονο οδηγώντας τον στο τμήμα, ενώ παράλληλα έλαβαν κατάθεση και από το θύμα. Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της η 60χρονη φέρεται να κατήγγειλε πως τα τελευταία χρόνια βιώνει έναν εφιάλτη από τον σύντροφό της, καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που έπεφτε θύμα σωματικής κακοποίησης χωρίς όμως να έχει τη δύναμη να το καταγγείλει στις αρχές.