Ασθενής μπήκε με το αυτοκίνητό του στα Επείγοντα του ΚΑΤ

Ασθενής μπήκε με το αυτοκίνητό του στα Επείγοντα του ΚΑΤ

Ο ίδιος είπε ότι δεν μπορούσε να περιμένει τον τραυματιοφορέα

Με αυτοκίνητο μπήκε μέσα στα χώρο των Επειγόντων Περιστατικών του ΚΑΤ ασθενής με διάστρεμμα στο πόδι, γιατί «δεν μπορούσε να περιμένει τον τραυματιοφορέα».

Ο πόνος, η ανυπομονησία, το μικρό μέγεθος του αυτοκινήτου του και το μεγάλο μέγεθος της ράμπας που οδηγεί από τον προαύλιο χώρο στα Επείγοντα, λειτούργησαν με τρόπο, ώστε να μην το… πολυσκεφτεί ο τραυματισμένος άνδρας, για να εισέλθει μέσα στο νοσοκομειακό κτίριο οδηγώντας το αυτοκίνητό του μάρκας Smart. Το περιστατικό συνέβη πριν από 10 ημέρες, όπως επισημαίνει η συντάκτρια της ΕΡΤ, Σοφία Πατραμάνη, αλλά η σχετική φωτογραφία αναρτήθηκε στο διαδίκτυο σήμερα.

Ήταν απόγευμα Σαββάτου, το νοσοκομείο εφημέρευε μόνο για ορθοπεδικά περιστατικά και εκείνη την ώρα το Τμήμα Επειγόντων (ΤΕΠ) ήταν σχεδόν άδειο. Ο άνδρας της ασφάλειας ζήτησε από τον ασθενή να παρκάρει σε διπλανό χώρο και να περιμένει τον τραυματιοφορέα, για να τον οδηγήσει στο ΤΕΠ, αλλά εκείνος λίγα λεπτά αργότερα «εισέβαλε» μέσα στο κτίριο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο τραυματιοφορέας έφθασε σε 10 λεπτά, ο ασθενής μετέφερε το αυτοκίνητό του στον εξωτερικό χώρο, στη συνέχεια δέχθηκε τη βοήθεια των γιατρών και αποχώρησε, χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο επεισόδιο, ούτε να χρειαστεί να κληθεί η Αστυνομία.