Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω: Βρέθηκε το κινητό της στον δρόμο για το Μαρμάρι

Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω: Βρέθηκε το κινητό της στον δρόμο για το Μαρμάρι

Στην περιοχή Μαρμάρι εντοπίστηκε το τηλέφωνο της από άνδρα που εργάζεται ως σεκιούριτι

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης της 27χρονης Πολωνέζας, Αναστάζια Ρουμπίνσκα, στην Κω, καθώς φέρεται να εντοπίστηκε το κινητό της.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το τηλέφωνο εντοπίστηκε από έναν περαστικό στο δρόμο για Μαρμάρι, κοντά στο σημείο όπου εξέπεμψε σήμα για τελευταία φορά. Το κινητό παραδόθηκε στους αστυνομικούς, ενώ στο σημείο αυτό γίνονται έρευνες με σκυλιά της Αστυνομίας, η οποία έχει αποκλείσει τον χώρο. Νωρίτερα, σύμφωνα με την dimokratiki.gr, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο έμενε η 27χρονη, βρέθηκαν μεταξύ άλλων ένα χρησιμοποιημένο προφυλακτικό και ένα κινητό τηλέφωνο που ήταν πάνω στο κρεβάτι της σε φόρτιση.

Στην οικία του 32χρονου βρέθηκαν δύο ποτήρια μπύρας, δύο μαχαίρια, ένα στριφτό τσιγάρο στο τασάκι που πιθανολογείται ότι είναι εξαφανισθείσας, μία γυναικεία μπλούζα χρώματος κίτρινου η οποία φέρει μία κηλίδα και μία τρίχα χρώματος ξανθού, ένα φούτερ χρώματος πορτοκαλί και μια κόκκινη μπλούζα σε κάδο απορριμμάτων, αλλά και ένα αεροπορικό εισιτήριο στο όνομα του. Ο 32χρονος σκόπευε να ταξιδέψει το μεσημέρι της 15ης Ιουνίου και συγκεκριμένα στις 13:55 για το Μπέργκαμο Ιταλίας.