Πανικός σε λούνα παρκ στην Κοζάνη – Κόπηκαν δύο βαγόνια από τρενάκι εν κινήσει

Πανικός σε λούνα παρκ στην Κοζάνη – Κόπηκαν δύο βαγόνια από τρενάκι εν κινήσει

Γονείς και παιδιά εγκλωβίστηκαν σε ύψος περίπου 2 μέτρων - Τι λέει ο υπεύθυνος μηχανολόγος του παιχνιδιού

Αναστάτωση επικράτησε χθες Κυριακή σε λούνα παρκ στο Δρέπανο Κοζάνης, όταν δύο βαγόνια στο τρενάκι αποκόπηκαν από το συρμό, με αποτέλεσμα γονείς και παιδιά να εγκλωβιστούν σε ύψος περίπου 2 μέτρων. Το παιχνίδι ευτυχώς δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και οι υπεύθυνοι απεγκλώβισαν άμεσα τις οικογένειες που έμειναν επάνω στα βαγόνια. Από το ατύχημα ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς.

«Ξαφνικά ακούστηκε μεγάλος κρότος, το τρενάκι σταμάτησε και όλοι τρόμαξαν», ανέφερε στο kozanimedia.gr επισκέπτρια του πανηγυριού και μητέρα παιδιών, σημειώνοντας πως «έσπασε ο ιμάντας που ενώνει τα βαγόνια και έμειναν τα δύο βαγόνια στην στροφή και τα άλλα κύλησαν προς τα πίσω…». Στη συνέχεια, σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, ένας εκ των γονέων που εγκλωβίστηκαν σε βαγόνι, έσπευσε στην Αστυνομία και κατέθεσε μήνυση, με αστυνομικούς να φτάνουν στο χώρο του λούνα παρκ και να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του λούνα παρκ, το ατύχημα έγινε, καθώς άνοιξε μία ασφάλεια και βγήκε ο πυρος που συγκρατούσε τα βαγόνια. Ο υπεύθυνος μηχανολόγος του παιχνιδιού μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε ότι «κατά το στήσιμο και τον έλεγχο που έγινε στο παιχνίδι, δεν είχε διαπιστωθεί καμία φθορά ή βλάβη και θεωρώ πως πρόκειται για ένα τυχαίο γεγονός. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει έλεγχος, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του ατυχήματος».