Στο «κόκκινο» οι έρευνες για τη δολοφονία της κτηνοτρόφου στην Καβάλα – Νέα αυτοψία του ιατροδικαστή

Στο «κόκκινο» οι έρευνες για τη δολοφονία της κτηνοτρόφου στην Καβάλα – Νέα αυτοψία του ιατροδικαστή

Πού στρέφει το «βλέμμα» της η Αστυνομία

Σε θρίλερ έχει μετατραπεί ο θάνατος κτηνοτρόφου στο Ποδοχώρι Καβάλας. Μετά την αποκάλυψη ότι η γυναίκα δεν πέθανε από παθολογικά αίτια αλλά δολοφονήθηκε στην περιοχή έχει σημάνει συναγερμός και οι κάτοικοι έχουν τρομοκρατηθεί. Παράλληλα ο ιατροδικαστής το μεσημέρι της Κυριακής (4/6) έκανε δεύτερη αυτοψία στο ποιμνιοστάσιο όπου η 68χρονη βρέθηκε νεκρή.

Την 68χρονη εντόπισε ο ανιψιός της, το απόγευμα της Παρασκευής (2/6).

Στην αρχή ο θάνατός της δεν αποδόθηκε σε εγκληματική ενέργεια, μετά την ιατροδικαστική εξέταση όμως, αποδείχθηκε πως φέρει πολλαπλές εσωτερικές κακώσεις και έτσι πλέον οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται προς κάθε κατεύθυνση, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να τη σκότωσε κριάρι.

Εικόνα από το σημείο όπου η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή

Συντετριμμένοι και προβληματισμένοι οι κάτοικοι

Οι κάτοικοι του χωριού που ζούσε η 68χρονη με τον σύζυγό της είναι προβληματισμένοι και συντετριμμένοι από τον βίαιο θάνατό της. «Έχουμε στεναχωρηθεί πάρα πολύ, στην αρχή νομίσαμε ότι πέθανε από φυσικά αίτια και μετά μάθαμε ότι τη σκότωσαν» δήλωσε στο Thesstoday.gr κάτοικος του χωριού.

«Ένας δολοφόνος κυκλοφορεί ανάμεσά μας και δεν είναι και ό,τι καλύτερο να φοβόμαστε όλοι για το ποιος μπορεί να το έκανε» συμπλήρωσε.

Το ποιμνιοστάσιο της 68χρονης

Nέα αυτοψία του ιατροδικαστή

Γύρω στις 14:00 την Κυριακή, σύμφωνα με την ΕΡΤ έφτασε στο ποιμνιοστάσιο του θύματος ο ιατροδικαστής, για δεύτερη, συμπληρωματική αυτοψία και έμεινε για μια περίπου ώρα στον τόπο του εγκλήματος.

Σύμφωνα με πηγές του ThessToday.gr, ο ιατροδικαστής της Κομοτηνής διαπίστωσε την ύπαρξη ενός κριαριού -ιδιοκτησίας της γυναίκας- άνω των 70 κιλών που παρουσιάζει επιθετική συμπεριφορά, το οποίο μάλιστα στο παρελθόν είχε σπάσει πόρτες χρησιμοποιώντας τα πόδια και το κεφάλι του.

Με δεδομένο λοιπόν το ύψος της γυναίκας καθώς και του κριαριού αλλά και των χτυπημάτων που έφερε στο κορμί της θα εξεταστεί εάν τα αυτά μπορεί να προήλθαν από το ζώο και θα ληφθεί δείγμα DNA.