Θρίλερ με την κτηνοτρόφο που βρέθηκε νεκρή στην Καβάλα – «Κυκλοφορεί ένας δολοφόνος ανάμεσά μας»

Θρίλερ με την κτηνοτρόφο που βρέθηκε νεκρή στην Καβάλα – «Κυκλοφορεί ένας δολοφόνος ανάμεσά μας»

Τρομοκρατημένοι οι κάτοικοι

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Καβάλας από τη στιγμή που έμαθε ότι ο θάνατος της 68χρονης κτηνοτρόφου δεν προκλήθηκε από παθολογικά αίτια, αλλά οφείλεται σε δολοφονία.

Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα της Παρασκευής (2/6) στο μαντρί της μόλις λίγα μέτρα από το σπίτι της στο Ποδοχώρι της Καβάλας.

Τα πάντα έδειχναν πως επρόκειτο για έναν θάνατο από παθολογικά αίτια αλλά όλα ανατράπηκαν από την ιατροδικαστική εξέταση που έδειξε ανθρωποκτονία, καθώς το πτώμα της κτηνοτρόφου έφερε εκτεταμένες εσωτερικές κακώσεις από χτυπήματα.

«Φοβόμαστε όλοι»

Δύο μέρες μετά τη δολοφονία, οι κάτοικοι του Ποδοχωρίου δηλώνουν ότι είναι τρομοκρατημένοι, καθώς υποψιάζονται πως ο δράστης μπορεί να βρίσκεται ανάμεσά τους.

«Έχουμε στεναχωρηθεί πάρα πολύ, στην αρχή νομίσαμε ότι πέθανε από φυσικά αίτια και μετά μάθαμε ότι τη σκότωσαν. Ένας δολοφόνος κυκλοφορεί ανάμεσά μας και δεν είναι και ό,τι καλύτερο να φοβόμαστε όλοι για το ποιος μπορεί να το έκανε» δήλωσε στο Thesstoday.gr κάτοικος του χωριού.

Ο Κοινοτάρχης της περιοχής Χρήστος Διαμαντίδης από την πλευρά του έκανε λόγο για μια ήσυχη γυναίκα, που φρόντιζε πάντα για την οικογένεια της και δεν δημιουργούσε διενέξεις. «Ήταν ήσυχος τύπος, δεν κυκλοφορούσε πολύ, δεν είχε προβλήματα με κανέναν, περνούσε πολύ χρόνο στο ποιμνιοστάσιο της» είπε.