Ηράκλειο: Μεσίτης πουλούσε επιχείρηση εστίασης χωρίς να το ξέρουν οι ιδιοκτήτες της

Ηράκλειο: Μεσίτης πουλούσε επιχείρηση εστίασης χωρίς να το ξέρουν οι ιδιοκτήτες της

Εμβρόντητοι οι επιχειρηματίες είδαν την αγγελία στα κοινωνικά δίκτυα

Μια απίστευτη κατάσταση βίωσαν οι ιδιοκτήτες επιχείρησης εστίασης στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, όταν μεσίτης «ανέβασε» στα κοινωνικά δίκτυα αγγελία, σύμφωνα με την οποία είχαν βάλει… πωλητήριο στο κατάστημα εστίασης τους, το οποίο είναι μάλιστα ένα από τα γνωστότερα που λειτουργούν στην καρδιά της πόλης τα τελευταία 14 χρόνια.

Σύμφωνα με το creta24.gr, οι ιδιοκτήτες άρχισαν να δέχονται τηλέφωνα από φίλους και πελάτες του καταστήματος, οι οποίοι προσπαθούσαν να κατανοήσουν το λόγο, για τον οποίο μια τόσο επιτυχημένη επιχείρηση έβαλε πωλητήριο. Μάλιστα η τιμή που ζητούσε ο υποτιθέμενος πωλητής, έφθανε τα 100.000 ευρώ, η οποία για το σημείο και την δυναμική της επιχείρησης χαρακτηρίζεται εξαιρετικά χαμηλή έως εξευτελιστική.

Μετά το πρώτο σοκ, όταν αντίκρισαν την αγγελία στα κοινωνικά δίκτυα, οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης άρχισαν να ψάχνουν τι είχε συμβεί, ενώ κινήθηκαν άμεσα και νομικά. Όπως προέκυψε από τα πρώτα στοιχεία, ο μεσίτης χρησιμοποίησε την συγκεκριμένη αγγελία ως «δόλωμα» για να προσελκύσει πελάτες και να προωθήσει προς πώληση άλλες επιχειρήσεις που πράγματι είχε στη διάθεση του.