Ηράκλειο: Έκανε μήνυση στον πρώην φίλο της για revenge porn

Ηράκλειο: Έκανε μήνυση στον πρώην φίλο της για revenge porn

Η 18χρονη καταγγέλλει ότι ο 20χρονος διακινούσε βίντεο με προσωπικές της στιγμές - Συνελήφθησαν τρία άτομα

Μήνυση σε βάρος του 20χρονου πρώην φίλου της έκανε μια 18χρονη στο Ηράκλειο, η οποία κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές, ότι ο εν λόγω νεαρός διακινούσε βίντεο με προσωπικές της στιγμές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 18χρονη όσο διατηρούσε σχέση με τον 20χρονο, είχε αποστείλει βιντεοληπτικό υλικό, στο οποίο πρωταγωνιστούσε η ίδια και εκείνος όπως φέρεται, τις 20 τελευταίες ημέρες προώθησε το βίντεο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε άγνωστο αριθμό χρηστών, σε συνεργασία με τον 15χρονο ξάδερφό του. Η αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε τους δράστες, ενώ πέρασε χειροπέδες και στον πατέρα του 15χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Οι τρεις άνδρες οδηγήθηκαν σήμερα Παρασκευή 26 Μαΐου ενώπιον του εισαγγελέα και αφέθηκαν ελεύθεροι ο 15χρονος με τον πατέρα του, ενώ ο 20χρονος είναι αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη. Σε βάρος του 20χρονου ασκήθηκαν διώξεις πλημμεληματικού χαρακτήρα για διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας, καθώς η κοπέλα δεν έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας της και για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.