Σίσσυ Χρηστίδου-Θοδωρής Μαραντίνης: «Ο δικαστής άκουσε τα παιδιά και έβγαλε μία απόφαση»

Σίσσυ Χρηστίδου-Θοδωρής Μαραντίνης: «Ο δικαστής άκουσε τα παιδιά και έβγαλε μία απόφαση»

Ο δικηγόρος της παρουσιάστριας για τις δηλώσεις του τραγουδιστή, την διατροφή και η επιμέλεια των παιδιών

Για τις δηλώσεις του Θοδωρή Μαραντίνη στην εκπομπή «Πρωινό», ο οποίος αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη που έχει με την πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο δικηγόρος της παρουσιάστριας, Δημήτρης Γίτσας.

Ο συνήγορος της Σίσσυς Χρηστίδου ανέφερε, ότι ο τραγουδιστής είπε ψέματα στη συνέντευξή του: «Δε θέλω στην παρούσα φάση να μιλήσω για κάτι συγκεκριμένο. Προφανώς, πολλά από αυτά που ελέχθησαν χθες, είναι αναληθή και θα προχωρήσουμε στις περαιτέρω νομικές ενέργειες. Η ρύθμιση των θεμάτων επικοινωνίας, διατροφής και επιμέλειας των τέκνων γίνεται με το αρχικό συμφωνητικό και δυο δικαστικές αποφάσεις. Αυτό είναι το πλαίσιο που τηρούμε και με αυτό προχωράμε. Εμείς δεν πιστεύουμε, ότι κάποιος κέρδισε και κάποιος έχασε, δεν είναι μια προσωπική αντιδικία, αλλά αφορά τα τέκνα».

Σε άλλο σημείο τόνισε: «Το δεύτερο που θέλω να πω, είναι το εξής, με βάση τις δικαστικές αποφάσεις προκύπτει, ότι οι δυο γονείς έχουν το ίδιο επίπεδο ζωής και με αυτό πορεύονται και συνεισφέρουν, επειδή είναι ισότιμοι, στις ανάγκες των τέκνων και στον παρόντα χρόνο δε δίνεται συνεπιμέλεια στον κ. Μαραντίνη, γιατί υπάρχουν διαφωνίες των γονέων. Με βάση το τελευταίο δικαστήριο, είμαστε σε καθεστώς επιμέλειας της κα. Χρηστίδου. Ο δικαστής ζήτησε να ακροαστεί τα παιδιά, άκουσε τα παιδιά κι έβγαλε μια απόφαση. Δεν είμαστε, ότι θα καταθέσουμε κάποια αγωγή, θα δούμε ποιες ενέργειες θα κάνουμε. Νομίζω, ότι η κα. Χρηστίδου κάνει το καθήκον της σαν γονέας και θέλει το καλύτερο των παιδιών της. Το χρηματικό έχει λυθεί και προχωράει. Το ποσό αυτό αφορά τα τέκνα τους κι όχι τη Σίσσυ Χρηστίδου».

«Ο κάθε γονέας δίνει τα χρήματά του που πάνε στα παιδιά του, είναι σημαντικό να το σημειώσω αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά και κλείνοντας δήλωσε: «Το μόνο που έχω να πω, είναι ότι είναι γνωστό, ότι η άλλη πλευρά κλιμακώνει την κατάσταση αυτή».