Άνδρας φωτογράφιζε ανήλικες σε κολυμβητήριο: Είχε πάνω του τρεις μηχανές και δύο κάμερες

Άνδρας φωτογράφιζε ανήλικες σε κολυμβητήριο: Είχε πάνω του τρεις μηχανές και δύο κάμερες

Πού έκρυβε τη φωτογραφική

Νέα στοιχεία τα οποία αφορούν τον άνδρα που συνελήφθη κατηγορούμενος ότι φωτογράφιζε ανήλικες σε κολυμβητήριο στη Μεταμόρφωση βλέπουν το φως της δημοσιότητας και προκαλούν φρίκη.

Ο εν λόγω άνδρας φέρεται να είχε φτιάξει αυτοσχέδια χάρτινη κατασκευή πίσω από την οποία έκρυβε τη φωτογραφική μηχανή ώστε να μη γίνεται αντιληπτός από τα κορίτσια.

Όπως μετέδωσε το πρωί της Τρίτης (9/5) η εκπομπή του ΣΚΑΪ «Πρώτη Εικόνα» με τον Άκη Παυλόπουλο και τη Μάρω Καρούση τη δράση του άνδρα αντιλήφθηκε την Παρασκευή (5/5) άτομο που ήταν στο κολυμβητήριο και κατήγγειλε και τα όσα είδε. Έτσι η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Η Αστυνομία κλήθηκε στο σημείο, συνέλαβε τον 58χρονο άνδρα και βρήκε στην κατοχή όλα όσα χρησιμοποιούσε για να καμουφλάρει το τι έκανε.

 

Στο σπίτι του κατηγορούμενου βρέθηκαν 17 κάρτες μνήμης οι οποίες εξετάζονται από τις Αρχές για να δουν οι Αστυνομικοί τι περιέχουν.

Ο άντρας, σύμφωνα με την ΕΡΤ, είχε πάνω του τρεις φωτογραφικές μηχανές και δύο κάμερες, καθώς και ένα χαρτόνι που είχε προσαρμόσει προκειμένου να μη φαίνεται τι κάνει. Μάλιστα, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι είχε εστιάσει στα ευαίσθητα σημεία στο σώμα των κοριτσιών.