Γιώργος Καραϊβάζ: Το κοινό πρόσωπο με τη δολοφονία του ιδιοκτήτη πρατηρίου στον Γέρακα

Γιώργος Καραϊβάζ: Το κοινό πρόσωπο με τη δολοφονία του ιδιοκτήτη πρατηρίου στον Γέρακα

Τι είχε συμβουλέψει τον Γιώργου Μήτσου, ο οποίος τον άκουσε και τρεις μέρες μετά τον «εκτέλεσαν»

Στο μικροσκόπιο έχουν μπει από την Αστυνομία τα νέα στοιχεία, που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Μάλιστα, ένας από τους κατηγορούμενους φέρεται για την «εκτέλεση» του δημοσιογράφου φέρεται να έχει σχέση και με εκείνη του Γιώργου Μήτσου, του ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων στον Γέρακα.

H δολοφονία του 39χρονου επιχειρηματία που ασχολείτο με το εμπόριο καυσίμων έγινε τον Ιούνιο του 2022 στον Γέρακα και του Γιώργου Καραϊβάζ είχε γίνει 9 Απριλίου 2021.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στην εκπομπή «Live News» στο Mega, η οικογένεια του θύματος είχαν εκφράζει υπόνοιες πως πίσω από τη δολοφονία του κρύβεται ένας από τους κατηγορούμενους για φυσική αυτουργία στην «εκτέλεση» του Γιώργου Καραϊβάζ.

Ήταν γνωστός του θύματος και του είχε προτείνει σε ένα ταξίδι τους στην Σαντορίνη τρεις ημέρες πριν τη δολοφονία να αφαιρέσει τους επίορκους αστυνομικούς, με το σκεπτικό πως εάν συνέβαινε κάτι εναντίον του δεν θα μπορούσαν να αντιδράσουν. Τελικά ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου έκανε πράξη την συμβουλή του «φίλου» του, και κατηγορούμενου για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, και μετά από τρεις μέρες τον σκότωσαν.

Η οικογένεια θεωρεί πως είναι αρκετά περίεργο το γεγονός πως οι κάμερες ήταν κλειστές ακριβώς τις ημέρες που έγινε η επίθεση και ο ίδιος ο 39χρονος το γνώριζε.

Ο άνθρωπος που όπως λέει η οικογένεια, γνώριζε για τις κάμερες και ζήτησε να φύγει η φρουρά, τώρα έχει αναλάβει δύο από τα βενζινάδικα.

Επιπλέον, ρωτήθηκε η πλευρά της οικογένειας για το πώς γνώριζε το θύμα τον 40χρονο που κατηγορείται για τη δολοφονία Καραϊβάζ, και η απάντηση ήταν σε επαφή τους είχε φέρει ένας αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρθηκε πως το μηχανάκι της επίθεσης δεν αναγράφεται στη δικογραφία και υπάρχει μόνο η κατάθεση ενός υπαλλήλου, ο οποίος αναγνωρίζει ότι είναι η συγκεκριμένη μάρκα αλλά κανείς δεν γνωρίζει εάν είναι κλεμμένο. Κάποιο από τα αναφερόμενα πρόσωπα είχε τέτοιο μηχανάκι ή ένας άλλος είχε δείξει ενδιαφέρον για να το αγοράσει.