Γιώργος Καραϊβάζ: «Είχε ζητηθεί από την ΕΥΠ να παρακολουθούνται ο ίδιος, ένας αστυνομικός και ένας ποινικός»

Γιώργος Καραϊβάζ: «Είχε ζητηθεί από την ΕΥΠ να παρακολουθούνται ο ίδιος, ένας αστυνομικός και ένας ποινικός»

«Κανένας από τους τρεις δεν βρίσκεται στη ζωή πλέον» αναφέρει η δικηγόρος της μητέρας και της αδερφής του

Για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ μίλησε το πρωί της Πέμπτης (4/5) η δικηγόρος της αδερφής και της μητέρας του, Ρόη Παυλέα επισημαίνοντας: «Είχε ζητηθεί από την ΕΥΠ να παρακολουθούνται αυτός, ένας αστυνομικός και ένας ποινικός». Όπως δε τόνισε κανείς από τους τρεις δεν βρίσκονται πια στη ζωή.

Η Ρόη Παυλέα, είπε πως η μητέρα και η αδελφή του Γιώργου Καραϊβάζ περιμένουν τις εξελίξεις και της είπαν πως θέλουν να ανακαλύψουν όλους τους ενόχους όσο ψηλά και αν βρίσκονται. «Η μητέρα του πηγαίνει κάθε μέρα στον τάφο του και η αδελφή του τον βλέπει κάθε βράδυ στον ύπνο της» σημείωσε.

Εστιάζοντας στις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ, η κα Παυλέα ανέφερε πως η ΕΥΠ είχε ζητήσει από την κα Ράικου να παρακολουθούνται ο Γιώργος Καραϊβάζ, ένας αστυνομικός και ένας ποινικός.

«Έχουμε κάνει δήλωση της παράστασης προς υποστήριξη της κατηγορίας. Σήμερα θα πάρουμε τη δικογραφία. Η μητέρα και η αδελφή θέλουν να αποκαλυφθούν οι ηθικοί αυτουργοί» σημείωσε.

Ο πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Α. Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μίλησε για την υπόθεση, λέγοντας πως όταν τελείωσαν την επιχείρηση, δύο από αυτούς βρέθηκαν στον Ασπρόπυργο και έβγαλαν φωτογραφία με σκοπό να έχουν κάποιο άλλοθι.

«Τα ελληνικά κινητά τους ήταν κλειστά πριν και τα άνοιξαν στον Ασπρόπυργο. Είχαν αγοράσει άλλα κινητά και είχαν βάλει πακιστανικές κάρτες ώστε να μην εντοπιστούν» δήλωσε ο Γιώργος Καλλιακμάνης.