Συνελήφθη 43χρονος στο Ηράκλειο Κρήτης για βιασμό ανήλικης – Πώς την προσέγγισε

Συνελήφθη 43χρονος στο Ηράκλειο Κρήτης για βιασμό ανήλικης – Πώς την προσέγγισε

Αναζητούνταν από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων μετά από καταγγελία του κοριτσιού - Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ψηφιακά πειστήρια

Μία ακόμη αποτρόπαια πράξη βιασμού ανηλίκου έρχεται στο φως της δημοσιότητας μετά τη σύλληψη ενός 43χρονου στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από τις Λιμενικές Αρχές Ηρακλείου Κρήτης.

Ο δράστης αναζητούνταν από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη ή ενώπιον αυτής, βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανηλίκων και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους. Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., ο 43χρονος αφού απέκτησε επαφή με την ανήλικη μέσω εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης, στο πλαίσιο βίντεο-συνομιλιών προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

Ακόμη, όπως προέκυψε από την έρευνα, σε επακόλουθες συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν, ο κατηγορούμενος προέβη στις παραπάνω αξιόποινες πράξεις παρά τη θέληση της ανήλικης. Η ανήλικη βρήκε το θάρρος και κατήγγειλε τα όσα βίωνε από τον 43χρονο στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας της περιοχής της, ενώ στη συνέχεια την υπόθεση χειρίστηκε προανακριτικά η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Στην κατοχή του 43χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ψηφιακά πειστήρια, τα οποία θα αποσταλούν στα αρμόδια εργαστήρια για εξέταση. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.