Συγκλονιστικό βίντεο από την αδερφή του 7χρονου Χρήστου που σκοτώθηκε από φωτοβολίδα το 2011: «Εύχομαι να βάλουμε μυαλό»

Συγκλονιστικό βίντεο από την αδερφή του 7χρονου Χρήστου που σκοτώθηκε από φωτοβολίδα το 2011: «Εύχομαι να βάλουμε μυαλό»

Το μήνυμα της Γαρυφαλλιάς με αφορμή τους σοβαρούς τραυματισμούς τριών παιδιών φέτος από κροτίδες και βεγγαλικά

Ένα συγκλονιστικό βίντεο ανήρτησε η αδερφή του επτάχρονου Χρήστου ο οποίος έχασε τη ζωή του το 2011 στη Δροσιά της Χαλκίδας όταν κάποιος πέταξε μια ναυτική φωτοβολίδα και αυτή είχε καρφωθεί στο μάτι του.

Με αφορμή τους σοβαρούς τραυματισμούς τριών παιδιών φέτος από κροτίδες και βεγγαλικά σε Σύμη, Αγκίστρι και Ρόδο, η Γαρυφαλλιά κάλεσε όλους όσοι νιώθουν Ανάσταση μόνο αν δουν φώτα στον ουρανό και «μπαμ μπουμ» να μην πάνε στην Εκκλησία.

«Το κάνω γιατί αν ένας άνθρωπος σκεφτεί με λογική ή σταματήσει αν το χέρι του κάνει πίσω θα είμαι περήφανη. Δεν το κάνω για μένα, γιατί το δικό μου κορμί το πόνεσα» λέει η νεαρή Γαρυφαλλιά.

Όπως λέει «το 2011 έπαψα να έχω παιδική ηλικία και αυτό χάρη σε κάποιον που πήγε να κάνει Ανάσταση χωρις να σκεφτεί τους γύρω του. Απλά για να περάσει καλά αποφάσισε να απλώσει το χερί και να πετάξει μια φωτοβολίδα που θα βρεθεί πάνω στον αδερφό μου, θα τον οδηγήσει στο νοσοκομείο και μετά απο 5 ημέρες να φύγει απο τη ζωή μας και να αφήσει πίσω αδέρφια και γονείς».

«Αυτό που θέλω να περάσω είναι ότι αν πιστευεις ότι θα νιώσεις Ανάσταση αν σηκώσεις το κεφάλι και δεις πολλά φωτα και "μπαμ μπουμ", μην πάς στην Εκκλησία, κάτσε στο σπίτι σου αν νιώθεις ότι μόνο έτσι θα καταλάβεις» προσθέτει η ίδια καταλήγοντας:

«Αν έχεις μια ανηψιά, έναν ανηψιό, ένα παιδί να κανονίζει με την παρέα του κάτι τέτοιο δείξτου αυτό το βίντεο. Μίλησε του ή τουλάχιστον προστάτευσέ τον γιατί είναι κρίμα μια άλλη οικογένεια να περάσει ό,τι και η δική μου. Εύχομαι να βάλουμε μυαλό όσοι χρειάζεται».

@garufalia_Σήμερα λοιπόν δεν είναι η μέρα που θα ανεβάσω τα βίντεο μας γιατί αν κάτι δεν το κάνω αυθόρμητα προτιμώ να μην το κάνω καθόλου , Αύριο είναι μεγάλη Παρασκευή και Για το δικό μου σπίτι δύσκολες μέρες αν μπορείς κάπου να δείξεις αυτό το βίντεο είναι αποτρέψεις κάποιον θα με κάνει πραγματικά χαρούμενη Καλή Ανάσταση σου εύχομαι !!♬ πρωτότυπος ήχος - Γαρυφαλιά 'Σούτζιου'