Πατέρας Καρολάιν: «Πουλάμε το σπίτι μας στην Αλόννησο – Θα είναι γελοιότητα να αποφυλακιστεί ο Αναγνωστόπουλος»

Πατέρας Καρολάιν: «Πουλάμε το σπίτι μας στην Αλόννησο – Θα είναι γελοιότητα να αποφυλακιστεί ο Αναγνωστόπουλος»

«Το σπίτι αυτό και το χωριό, μου ξυπνά τόσες πολλές αναμνήσεις από την Καρολάιν μαζί μου, όταν περπατούσαμε χέρι – χέρι στην παλιά χώρα»

Παραδέχθηκε ο πατέρας της Καρολάιν πως πουλάει το σπίτι του στην Αλόννησο και έπειτα από τη δολοφονία της κόρης του από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, αποφάρισαν με την γυναίκα του να μετακομίσουν οριστικά στις Φιλιππίνες, όπου θα μεγαλώσουν την εγγονή τους, Λυδία, παρέα με την άλλη κόρη τους.

Μετά τη μητέρα Σούζαν, και ο πατέρας Ντέιβιντ βρίσκεται στην ασιατικη χώρα, ενώ έχει βάλει και πωλητήριο στο σπίτι τους στην Αλόννησο.

Ο πατέρας της Καρολάιν, μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», και είπε πως έχει βάλει πωλητήριο στο σπίτι του, ένα σπίτι που του θυμίζει πολλές στιγμές με την αδικοχαμένη κόρη του.

«Ναι είναι αλήθεια. Έχω δώσει για πώληση το πανέμορφο σπίτι μου. Ένα σπίτι στο οποίο είχα δώσει την καρδιά και την ψυχή μου. Ένα μέρος στο οποίο έκανε η κόρη μου τα πρώτα της ασταθή βήματα. Το σπίτι αυτό και το χωριό, μου ξυπνά τόσες πολλές αναμνήσεις από την Καρολάιν μαζί μου, όταν περπατούσαμε χέρι – χέρι στην παλιά χώρα όλα εκείνα τα όμορφα καλοκαιρινά δειλινά. Το μόνο που μου έμεινε τώρα είναι οι αναμνήσεις, κανείς δεν μπορεί να μου τις πάρει. Είναι απίστευτο πως το μικρό κοιμητήριο δίπλα από την εκκλησία, ένα σημείο στο οποίο, όταν ήταν μικρή η κόρη μου και τη σήκωνα να βλέπει τη θέα και τα λουλούδια, είναι το μέρος που τώρα αναπαύεται. Εκείνο το μικρό κορίτσι, τόσο γεμάτο ζωή, το πήραν μακριά μας αμέσως μόλις έφερε το δικό της μικρό κορίτσι στη ζωή. Πρέπει τώρα να παραμείνω δυνατός και να διασφαλίσω ότι η Λυδία, η κόρη της, θα μεγαλώσει και θα γίνει ένα κορίτσι για το οποίο η μητέρα της θα ήταν περήφανη».

Αναφορικά με το ενδεχόμενο μείωσης της ποινής του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο πατέρας της είπε πως τα 20 χρόνια με τη πιθανότητα να είναι λιγότερα εξαιτίας ‘’καλής είναι σε βαθμό γελοιότητας.

«Σε τι θα βασιστεί; Καταδικάστηκε σε ισόβια για προμελετημένο φόνο και μάλιστα του αίσχιστου είδους. Μία νεαρή γυναίκα που μόλις ξεκινούσε τη ζωή της δολοφονήθηκε στον ύπνο της. Κατά την άποψή μου, τα 20 χρόνια με τη πιθανότητα να είναι λιγότερα εξαιτίας ‘’καλής διαγωγής’’ στη φυλακή είναι σε βαθμό γελοιότητας».