Κάρολαϊν Κράουτς: Οι γονείς της εγκαταστάθηκαν στις Φιλιππίνες – Σε έναν χρόνο η εκταφή της κόρης τους

Κάρολαϊν Κράουτς: Οι γονείς της εγκαταστάθηκαν στις Φιλιππίνες – Σε έναν χρόνο η εκταφή της κόρης τους

«Μου άφησε την υπέροχη κόρη της, που θα εξασφαλίσω να έχει ό,τι χρειάζεται στη ζωή»

Στις Φιλιππίνες εγκαταστάθηκε και ο πατέρας της Κάρολαϊν Κράουτς, Ντέιβιντ, ο οποίος πούλησε το σπίτι όπου διέμενε στην Αλόννησο πριν συμβεί το φριχτό φονικό της δολοφονίας της Κάρολαϊν από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Ο ίδιος, έχει βρει τη γυναίκα του, Σούζαν και την εγγονή του, τη μικρή Λυδία, καθώς θα συνεχίσουν να ζουν στις Φιλιππίνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα, η ρεπόρτερ Κέλλυ Χεινωπόρου είχε επαφή με τον πατέρα της Κάρολαϊν, Ντέιβιντ Κράουτς, ο οποίος της μίλησε για τα χρόνια που έζησε την Αλόννησο μαζί με την κόρη του, συγκινώντας όλους όσους τον ακούν.

Επιπλέον, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η οικογένεια αναμένει σε έναν χρόνο την εκταφή της κόρης τους, Κάρολαϊν, προκειμένου κλείσουν όλες οι εκκρεμότητές τους στην Ελλάδα και να ζήσουν ήρεμα στις Φιλιππίνες. Παράλληλα, το σπίτι στην Αλόννησο δεν έχει πουληθεί ακόμα, ωστόσο, υπάρχει μεγάλη ζήτηση από αγοραστές.

Ο ίδιος, αναφέρει στη συνέντευξή του πως «λυπάμαι πολύ που πρέπει να φύγω από το όμορφο νησί της Αλοννήσου. Έχει τόσες πολλές υπέροχες αναμνήσεις για μένα, αναμνήσεις που μπορώ να ξαναζήσω στις ‘’ήσυχες’’ στιγμές μου».

«Όταν είδα για πρώτη φορά το οικόπεδο που ήταν προς πώληση, είπα ‘’θα το πάρω’’. Ήταν τέλειο, απομονωμένο, αλλά μόνο πέντε λεπτά με τα πόδια από την παλιά Χώρα. Είχε ανεμπόδιστη θέα προς τη θάλασσα, πάνω από μια καταπράσινη κοιλάδα που ήταν αδύνατον να χτιστεί.».

Ο ίδιος, συνεχίζει λέγοντας πως «το κοριτσάκι μου, σε αυτή την υπέροχη ταβέρνα, έκανε τα πρώτα της βήματα και συνάντησε πολύ κόσμο που τη λάτρεψε. Περνούσαμε από το νεκροταφείο, και η Κάρολαιν ήθελε να τη σηκώσω ψηλά, ώστε να μπορέσει να δει όλα τα όμορφα λουλούδια. Δε μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό ότι μόλις λίγα χρόνια αργότερα η Κάρολαϊν θα αναπαυόταν εκεί, ενώ εγώ, ο πατέρας της, θα θρηνούσα μένοντας με τις αναμνήσεις μου».

«Η Κάρολαϊν μου άφησε την υπέροχη κόρη της, που θα εξασφαλίσω να έχει ό,τι χρειάζεται στη ζωή της και να μεγαλώσει τιμώντας τη μνήμη της μητέρας της».