Ο «Σαμουράι» της Νέας Ερυθραίας για το φόνο που έκανε: Πήγα να ρίξω στα πόδια και έσκυψε και τον χτύπησε στη σπονδυλική στήλη

Ο «Σαμουράι» της Νέας Ερυθραίας για το φόνο που έκανε: Πήγα να ρίξω στα πόδια και έσκυψε και τον χτύπησε στη σπονδυλική στήλη

«Έχω κάνει κάτι που θα το κουβαλώ για πολύ καιρό», είπε στην απολογία του στο δικαστήριο - Συγγενείς του θύματος δεν είδαν καμία μεταμέλεια από τον δράστη

Απολογήθηκε και τη Μεγάλη Δευτέρα αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση του δικαστηρίου για τον 42χρονο που πυροβόλησε σε βάρος δύο υπαλλήλων εταιρείας εγκατάστασης φυσικού αερίου στη Νέα Ερυθραία, με αποτέλεσμα να σκοτώσει τον ένα και να τραυματίσει τον άλλο.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», ο κατηγορούμενος είπε στην απολογία του πως «πήγα να τραυματίσω, αλλά ήμουν σε ψυχωσικό επεισόδιο. Είμαι θύμα των ουσιών. Ζητώ συγνώμη από την οικογένεια και στο αστικό δικαστήριο κάποια αποζημίωση θα πάρει. Στα ψυχωσικά μου επεισόδια, υπήρχαν περίοδοι που οι ουσίες ήταν το φάρμακό μου. Με θεράπευε πλήρως».

«Όταν δεν είχα δεν έπαιρνα και τα φάρμακά μου…έφτιαχνα ένα τείχος για να μην υποτροπιάσω. Όταν είχα επεισόδια πίστευα ότι θα μου κάνουν κακό. Άκουγα θορύβους, σκιές, περίεργα πράγματα. Σήμερα έχοντας σώας τας φρένας θα πήγαινα απλώς κάτω και θα έλεγα να τηρούν τις ώρες κοινής ησυχίας. Άντε να καλούσα την αστυνομία…», πρόσθεσε στη συνέχεια για τον φόνο που έκανε στη Νέα Ερυθραία.

Επίσης, φέρεται να είπε ότι «έχω κάνει κάτι που θα το κουβαλώ για πολύ καιρό. Πήγα να ρίξω στα πόδια και έσκυψε και τον χτύπησε στη σπονδυλική στήλη. Δεν μου άρεσε η υπερασπιτική γραμμή του άλλου που είπε ότι τη γλίτωσε. Στον γλουτό του έριξα επίτηδες. Δεν ήμουν καλά το προηγούμενο βράδυ, τα κίνητρά μου ήταν οι ουσίες. Στην αρχή έκανα παρατηρήσεις μετά διαπληκτιστήκαμε. Ένιωσαν ότι πάει να μου κάνει μπάσιμο κι άρχισα να του ρίχνω στα πόδια. Δεν ξέρω πώς βρέθηκαν καθαρές οι εξετάσεις μου με τόσες ουσίες».

Συγγενείς του θύματος δεν είδαν καμία μεταμέλεια, ενώ μεταξύ άλλων ο 42χρονος φέρεται να αναφέρθηκε σε μεταφυσικές δυνάμεις για να δικαιολογήσει τις πράξεις του.