Παρέμβαση εισαγγελέα για την κακοποίηση ηλικιωμένων από το γιο τους στην Πεντέλη – Σοκάρει το βίντεο

Παρέμβαση εισαγγελέα για την κακοποίηση ηλικιωμένων από το γιο τους στην Πεντέλη – Σοκάρει το βίντεο

Ο άνδρας εμφανίζεται να κακοποιεί τους 80χρονους γονείς του απαιτώντας χρήματα

Την αυτεπάγγελτη παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσαν οι σοκαριστικές εικόνες άγριας κακοποίησης ηλικιωμένου ζευγαριού από τον γιο του, στην Πεντέλη, που χθες είδε το φως της δημοσιότητας.

Ο  προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, παρήγγειλε την  διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να ερευνηθεί το ενδεχόμενο να έχουν διαπραχθεί  αδικήματα που αφορούν παραβάσεις των διατάξεων του νόμου περί ενδοικογενειακής βίας. 

Η αντίστροφη μέτρηση για την εισαγγελική έρευνα ξεκίνησε με την δημοσιοποίηση του επίμαχου βίντεο (σ.σ. Live News) αλλά και με την επίσκεψη στον αρμόδιο εισαγγελέα πρόσωπων από το περιβάλλον του ζευγαριού τα οποία, φέρονται να  βεβαιώσαν πως είναι αληθή όσα αποτυπώνονται σε αυτό, με το γιο να εμφανίζεται να κακοποιεί τους 80χρονους γονείς του απαιτώντας χρήματα.

Αρμόδιες πηγές αναφέρουν πως δεν τίθεται ζήτημα αυτόφωρης διαδικασίας, καθώς το περιστατικό που καταγράφεται στο βίντεο συνέβη τον περασμένο Ιούνιο.

Ωστόσο, οι καταγγέλλοντες φέρονται να ανέφεραν πως και στο παρελθόν έχουν σημειωθεί ανάλογα περιστατικά βίας για τα οποία ενημερώθηκε η αστυνομία.

Σε αυτή την περίπτωση, η αρμόδια εισαγγελέας που θα χειριστεί την υπόθεση, αναμένεται να αναζητήσει τις παλαιότερες καταγγελίες που εκκρεμούν για να συσχετιστούν με την έρευνα που άνοιξε.