Μητροκτονία στη Θεσσαλονίκη: Τραγική ειρωνία για τη 71χρονη που δολοφόνησε ο γιος της- Προσπαθούσε 17 χρόνια να μείνει έγκυος

Μητροκτονία στη Θεσσαλονίκη: Τραγική ειρωνία για τη 71χρονη που δολοφόνησε ο γιος της- Προσπαθούσε 17 χρόνια να μείνει έγκυος

«Ήταν γύρω στα 38 όταν τον έκανε. Είχε δυσκολευτεί πάρα πολύ», τόνισε ο γιος φιλικής οικογένειας

Η αστυνομία αναζητεί τον άνδρα που δολοφόνησε την μητέρα του στη Χαλκηδόνα της Θεσσαλονίκης και νέες συγκλονιστικές λεπτομέρειες έρχονται στο προσκήνιο. Η όλη ιστορία είναι μια τραγική ειρωνία, αφού η γυναίκα προσπαθούσε 17 χρόνια να μείνει έγκυος και τελικά τη δολοφόνησε ο γιο της.

Φίλοι της οικογένειας μίλησαν για την μητροκτονία στην εκπομπή «Tlive» του Alpha και ένας εξ αυτών ανέφερε πως «το έκανε με πολλή λαχτάρα. Δηλαδή της ήρθε πολύ χαρούμενο, δεν το περίμενε. Γιατί προσπάθησαν πάρα πολλές φορές, θα μπορούσε να ήταν και στη δική μου ηλικία τώρα το παιδί. Ήταν γύρω στα 38 όταν τον έκανε. Είχε δυσκολευτεί πάρα πολύ από ό,τι μου έλεγε και η μητέρα μου. Δεν μπορούσε να κάνει παιδί και τον έκανε σε αυτή την ηλικία και το ήθελε πάρα πολύ».

Επίσης, ένα άλλο άτομο ανέφερε για τη μητέρα πως «αντιμετώπιζε κάποτε ψυχολογικά προβλήματα, νοσηλεύτηκε μετά τον θάνατο του συζύγου της. Της ήρθε πολύ ξαφνικό. Ο γιος της με όλους μιλούσε, ήταν πολύ ήπιος, όποτε συναντούσα την μητέρα του, έλεγε τα καλύτερα λόγια, να παντρευτεί να της κάνει εγγόνια».

«Την πρόσεχε πάρα πολύ την μητέρα του ο φίλος μου, την πήγαινε βόλτες, ψώνια, δεν την άφηνε ποτέ μόνη της. Είχαν πολύ καλές σχέσεις. Τώρα δεν ξέρω πως το έκανε αυτό. Πριν τρεις μήνες είχαμε βγει για καφέ και του είχα πει οτι πρέπει να συνεχίσει κι εκείνος τη ζωή του, να την αφήσει μόνη της. Εκείνος δεν ήθελε να μείνει Χαλκηδόνα από ό,τι μου έλεγε, μου έλεγε ότι αν δεν ήταν η μητέρα μου μπορεί να πήγαινε και στο Λονδίνο μπορεί να έμενε και Θεσσαλονίκη, δεν ήθελε πάντως να μείνει στη Χαλκηδόνα», πρόσθεσε ένας φίλος του 34χρονου μητροκτόνου.