Βιασμός 6χρονης στο Πέραμα: «Το είχε ξανακάνει», είπε το παιδάκι στους αστυνομικούς για τον 43χρονο

Βιασμός 6χρονης στο Πέραμα: «Το είχε ξανακάνει», είπε το παιδάκι στους αστυνομικούς για τον 43χρονο

Προφυλακίστηκε ο Ιρακινός - Ο ισχυρισμός της μητέρας του κοριτσιού, αν και η ίδια διώκεται επίσης για συνέργεια στην κακοποίηση της μικρής

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 43χρονος Ιρακινός που κατηγορείται ότι βίασε μία 6χρονη στο Πέραμα. Το παιδί σοκάρει με όσα είπε στους αστυνομικούς.

Ο 43χρονος οδηγήθηκε σήμερα στα δικαστήρια του Πειραιά για να απολογηθεί, έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό του, όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Ο Α… πήγε να μου βάλει θερμόμετρο, εγώ σαν να κοιμόμουν ή να είχα λιποθυμήσει. Έβαλε το χέρι του στο … μέσα από τα ρούχα. Το είχε ξανακάνει άλλη μια φορά πέρυσι. Μετά θυμάμαι τη μαμά μου να μπαίνει στο δωμάτιο, να με ταρακουνάει και φύγαμε ...» φέρεται να είπε η μικρή στους αστυνομικούς.

Την καταγγελία στην Αστυνομία έκανε η μητέρα της 6χρονης.

Τι ισχυρίζεται η μητέρα που επίσης διώκεται για συνέργεια

«Πήγα στην εργασία του για να μου δώσει κάποια χρήματα που μου χρωστούσε. Η μικρή δεν ήταν καλά και την πήγε στην αποθήκη για να της βάλει θερμόμετρο. Άργησαν να επιστρέψουν και όταν μπήκα να δω τι γίνεται τον είδα να χαϊδεύει το παιδί. Τρόμαξα μάλιστα γιατί είδα και ένα όπλο» είπε από την πλευρά της στους αστυνομικούς η μητέρα της 6χρονης.

Η μητέρα του κοριτσιού μίλησε αποκλειστικά στον δημοσιογράφο του Star Γιάννη Σωτηρόπουλο.

«Περιμένω δύο λεπτά με το ρολόι και μπήκα μέσα στην αποθήκη και τον είδα να κάνει αυτό. Είδα και το όπλο, φοβήθηκα πήρα το παιδί μου και απλά έφυγα» δήλωσε στο Star.

Λίγες ώρες μετά τη σύλληψη του 43χρονου ασκήθηκε δίωξη και στη μητέρα του κοριτσιού. Η μάνα του παιδιού διώκεται για συνέργεια σε βιασμό ανηλίκου και σε γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη.

«Άκουσα ότι του ζήταγε λεφτά και επειδή εκείνος δεν είχε να της δώσει, είπε "θα δεις τι θα σου κάνω"» δήλωσε από την πλευρά της μια γειτόνισσα του κατηγορούμενου αλλοδαπού.