Πέραμα: Ποινική δίωξη στη μητέρα της 6χρονης για συνέργεια στον βιασμό της από τον 43χρονο

Πέραμα: Ποινική δίωξη στη μητέρα της 6χρονης για συνέργεια στον βιασμό της από τον 43χρονο

Η ίδια μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤ1 είχε δηλώσει σοκαρισμένη, καθώς παραδέχθηκε ότι έκανε πολύ παρέα με τον φερόμενο ως δράστη και του είχε εμπιστοσύνη

Ποινική δίωξη για συνέργεια σε ασέλγεια ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του, φέρεται να άσκησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Πειραιά στη μητέρα του 6χρονου κοριτσιού, που έπεσε θύμα βιασμού από 43χρονο στο Πέραμα.

Το περιστατικό έγινε γνωστό, όταν η 28χρονη μητέρα της 6χρονης που γνώριζε τον φερόμενο ως δράστη της σεξουαλικης κακοποίησης, κατήγγειλε το γεγονός που της εκμυστηρεύτηκε το παιδί της στην Αστυνομία. Ο 43χρονος εργαζόνταν σε πλυντήριο αυτοκινήτων και παρέσυρε σε αποθήκη το ανήλικο παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, ο 43χρονος έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του παιδιού, το παρέσυρε στην αποθήκη που εργαζόταν και προχώρησε σε ασελγείς πράξεις. Όπως προέκυψε από την προανακριτική έρευνα, σε προγενέστερο χρόνο είχε πράξει το ίδιο, με θύμα πάλι το εξάχρονο κορίτσι.

Νωρίτερα σήμερα πάντως, η ίδια μιλώντας στον ΑΝΤ1, δήλωσε σοκαρισμένη, καθώς μιλώντας για τον 43χρονο παραδέχθηκε ότι «κάναμε πολύ "κολλητή" παρέα. Του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη, δεν μου είχε δώσει ποτέ δικαιώματα»