Κηφισιά: Άγριος ξυλοδαρμός 12χρονου από ανήλικους – Τον ανάγκασαν να βρίσει τον εαυτό του και τον βιντεοσκόπησαν

Κηφισιά: Άγριος ξυλοδαρμός 12χρονου από ανήλικους – Τον ανάγκασαν να βρίσει τον εαυτό του και τον βιντεοσκόπησαν

Κατηγορούμενοι ένας 15χρονος κι ένας 14χρονος

Ένα πολύ περίεργο περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου (1/4), σε πάρκο στην περιοχή της Κηφισιάς, με πρωταγωνιστές ανηλίκους εκ των οποίων δύο συνελήφθησαν για σωματική βλάβη, απειλή και παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, περί όπλων και για μη έκδοση αστυνομικής ταυτότητας.

Πιο αναλυτικά, ένας 15χρονος κι ένας 14χρονος κατηγορούνται ότι προσέγγισαν δύο μαθητές, ηλικίας 14 και 12 ετών, στην περιοχή της Κηφισιάς, τους ζήτησαν να αποχωρήσουν από το σημείο και με την απειλή αιχμηρού και μεταλλικού αντικειμένου περιόρισαν τον 12χρονο και τον ανάγκασαν να πει υβριστικές για τον ίδιο φράσεις, προβαίνοντας παράλληλα σε βιντεοσκόπηση μέσω κινητού τηλεφώνου. Σύμφωνα με πληροφορίες το έβαλαν να πει «Έκανα λάθος, είμαι πουτ…α».

Στη συνέχεια τον χτύπησαν με λακτίσματα και γροθιά στα πλευρά και στο κεφάλι.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κηφισιάς που τους αναζητούσαν, εντόπισαν τους κατηγορούμενους στην ίδια περιοχή και τους οδήγησαν στο τοπικό Τ.Α., όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες των ανωτέρω αξιόποινων πράξεων. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.