«Δράκος» της Κηφισιάς: Σοκάρει το βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση σε 8χρονη

«Δράκος» της Κηφισιάς: Σοκάρει το βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση σε 8χρονη

Οι χυδαίες εκφράσεις που εκστόμισε ο 27χρονος - «Το παιδί είναι σε κατάσταση σοκ», λένε οι γονείς του κοριτσιού

Είναι ευτύχημα ότι ο «δράκος» της Κηφισιάς έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας, καθώς επιχείρησε να βιάσει και ένα 8χρονο κορίτσι. Το βίντεο-ντοκουμέντο που κατέγραψε την επίθεσή του στην ανήλικη, αλλά και οι μαρτυρίες των γονέων συγκλονίζουν.

Σοκάρει το βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας και έφερε στο «φως» το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Σε αυτό φαίνεται η 8χρονη να κατευθύνεται προς το αυτοκίνητο της γιαγιάς του για να πάει στην προπόνηση. Το κορίτσι μπήκε στο αυτοκίνητο και έκλεισε την πόρτα. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο 27χρονος με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητο. Άνοιξε την πόρτα και προσπάθησε με τη βία να τραβήξει έξω την 8χρονη, χρησιμοποιώντας, μάλιστα, χυδαίες εκφράσεις.

Οι γονείς του παιδιού μίλησαν αποκλειστικά στο Star και όπως είπαν το παιδί έζησε μια τραυματική εμπειρία στην Κηφισιά.

«Άνοιξε την πορτα και είπε στο παιδί "θα σε γ....". Με ρώτησε τι σημαίνει αυτή η φράση... Τράβαγε το παιδί από το χέρι, ευτυχώς η πεθερά μου, με ό,τι κίνδυνο υπήρχε, κατάφερε να φύγει τραβώντάς τον, γιατί δεν άφηνε το πόμολο της πόρτας», δήλωσε ο πατέρας του παιδιού.

Η 8χρονη μέχρι σήμερα είναι φοβισμένη. Όπως είπε η μητέρα της, κοιτάει δεξιά και αριστερά κάθε φορά που μπαίνει στο αυτοκίνητο: «Το παιδί μου έπαθε σοκ, γιατί δεν ακούει τέτοιες κουβέντες. Μπαίνει και βγαίνει από το αυτοκίνητο, κοιτάζοντας δεξιά και αριστερά για να δει μην την πλησιάζει κάποιος δεν τον γνωρίζει», δήλωσε η γυναίκα.

Ο άνδρας είχε κάνει και άλλες απόπειρες βιασμού στην περιοχή. Ο 27χρονος «δράκος» της Κηφισιάς τελικά συνελήφθη από άνδρες της ΔΙ.ΑΣ, μετά από καταγγελίες και άλλων γυναικών για απόπειρες βιασμού.