Ισόβια στον συζυγοκτόνο της Καβάλας για την δολοφονία της φαρμακοποιού – «Η αδερφή μου δεν γυρίζει πίσω»

Ισόβια στον συζυγοκτόνο της Καβάλας για την δολοφονία της φαρμακοποιού – «Η αδερφή μου δεν γυρίζει πίσω»

Ο 55χρονος την στραγγάλισε μέσα στο κατάστημα που διατηρούσε η 43χρονη Άιντα

Σχεδόν 11 μήνες μετά ο συζυγοκτόνος της Καβάλας καταδικάστηκε με ισόβια κάθειρξη για τον στραγγαλισμό της εν διαστάσει γυναίκας του μέσα στο φαρμακείο στις 5 Μαΐου του 2022.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, ο 55χρονος είπε πως θόλωσε όταν άκουσε την γυναίκα του να εμμένει στην απόφασή της, για διαζύγιο. Υποστήριξε ότι θυμήθηκε τότε τον χωρισμό των γονιών του και βγήκε εκτός εαυτού, χωρίς να μπορεί να ελέγξει τις αντιδράσεις του.

Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την οικογένεια της αδικοχαμένης 43χρονης φαρμακοποιού χαρακτηρίζει τη συμπεριφορά του 55χρονου προκλητική κατά τη διάρκεια της δίκης.

«Την ώρα της απολογίας του γέλασε πέντε φορές ενώ δεν δάκρυσε ποτέ. Προσέβαλε τη μνήμη της γυναίκας του. Σκότωσε τη γυναίκα του, τη μητέρα των παιδιών του για δεύτερη φορά. Την πρώτη με τα ίδια του τα χέρια και τη δεύτερη με τα λόγια του στο δικαστήριο», είπε ο Μανώλης Βονικάκης, δικηγόρος της οικογένειας του θύματος.

«Η αδερφή μου δεν γυρίζει πίσω»

Μιλώντας στην εκπομπή «Live News» του Mega, ο αδερφός της Άιντα δήλωσε πως νιώθει ικανοποίηση με την έκβαση της υπόθεσης, ωστόσο η αδερφή του δεν μπορεί να γυρίσει πίσω.

«Αισθάνομαι ικανοποιημένος. Ευτυχώς η δικαιοσύνη πίσω. Η αδερφή μου δεν γυρίζει πίσω, έφυγε… Είμαι χαρούμενος πως ο Θεός έβαλε το χέρι του και σήμερα μαζί με τον δικηγόρο μου και όσους ήταν δίπλα μας ακούσαμε τα λόγια στο δικαστήριο, ήταν αυτό που ακριβώς θέλαμε να ακούσουμε», δήλωσε.