Νίκος Κοκλώνης: «Σταματήστε να στοχεύετε μια εταιρία με 600 εργαζόμενους» – «Είμαι εδώ για απαντήσεις»

Νίκος Κοκλώνης: «Σταματήστε να στοχεύετε μια εταιρία με 600 εργαζόμενους» – «Είμαι εδώ για απαντήσεις»

«Δεν έχω κρυφτεί ποτέ και ούτε έχω κάτι να κρύψω»

Τις δικές του εξηγήσει έδωσε στο φινάλε του χθεσινού J2US ο Νίκος Κοκλώνης σχετικά με την φοροδιαφυγή που φέρεται να έχει κάνει. Ο παρουσιαστής και παραγωγός του Alpha έκανε αποφώνηση με την εν λόγω τοποθέτηση αμέσως μετά την αποχώρηση του ζευγαριού Τζούλια Νόβα - Ρία Ελληνίδου.

Ο Νίκος Κοκλώνης τόνισε πως «σας υποσχέθηκα ότι θα δώσω κάποιες απαντήσεις και θα πω κάτι. Τώρα είμαι ο επιχειρηματίας, όχι ο παρουσιαστής και θέλω να σας πω το εξής. Θέλω λίγο την προσοχή σας. Τις τελευταίες μέρες ακούστηκαν και γράφτηκαν πάρα πολλά. Τα περισσότερα, σχεδόν όλα είναι ψέματα, είναι ψέματα. Δεν έχω κρυφτεί ποτέ και ούτε έχω κάτι να κρύψω. Μόνο μία παράκληση σε όλους εσάς που γράφετε για να γράψετε ή που περιμένατε ότι κάτι θα γίνει για να πείτε για τον Κοκλώνη. Ο Κοκλώνης, λοιπόν, είναι εδώ».

Συνεχίζοντας, είπε τα εξής μέσα από το πρόγραμμα του Alpha: «Ρωτήστε με ότι θέλετε, όποιος θέλει, οτιδήποτε κι αν είναι αλλά σας παρακαλώ σταματήστε να στοχεύετε μια εταιρία με 600 εργαζόμενους που δουλεύουν σκληρά. Ζουν από αυτήν και κρέμονται από το τι θα γράψετε εσείς. Εγώ είμαι εδώ για να σας δώσω όλες τις απαντήσεις αλλά αυτούς δεν θα σας αφήσω να τους πειράξετε».