«Κιβωτός του Κόσμου» – Μητέρα 19χρονου: Ο πατήρ Αντώνιος κρύβεται, γιατί είναι ένοχος

«Κιβωτός του Κόσμου» – Μητέρα 19χρονου: Ο πατήρ Αντώνιος κρύβεται, γιατί είναι ένοχος

«Μιλάω με το παιδί μου και αυτό που το ενδιαφέρει είναι να δικαιωθεί και να σωθούν κι άλλα παιδιά»

Για την απολογία, μέσω υπομνήματος, του πατρός Αντωνίου, σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση των κακοποιήσεων στην «Κιβωτό του Κόσμου», μίλησε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», η μητέρα του 19χρονου καταγγέλλοντα, του πρώτου που κατέθεσε μήνυση κατά του ιερέα.

Ο πατήρ Αντώνιος, στο υπόμνημα του, χαρακτηρίζει ως «Προφανείς σκοπιμότητες, αυταπόδεικτα ψευδείς, αυτοαναιρούμενες καταγγελίες και ανύπαρκτη ποινική υπόθεση», όσα έχουν καταγγελθεί σε βάρος του.

Ο πρώην επικεφαλής της οργάνωσης που φιλοξενεί χιλιάδες παιδιά τοποθετήθηκε γραπτώς απέναντι στις σοβαρές κατηγορίες που του αποδίδονται: «κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση» και  «ηθική αυτουργία σε σωματικές βλάβες αδύναμων προσώπων κατά συρροή».

«Τα έχω χαμένα, δεν εμφανίστηκε στην Ευελπίδων. Περιμένω να ακούσω την απόφαση του Εισαγγελέα», είπε η μητέρα του 19χρονου, ενώ εμφανώς ταραγμένη προσέθεσε «έχει  το σθένος να εμφανιστεί, αφού ξέρει ότι είναι ένοχος; Είναι τρίτη-τέταρτη φορά που δεν εμφανίστηκε; Αυτό δεν λέει κάτι;»

«Μιλάω με το παιδί μου και αυτό που το ενδιαφέρει είναι να δικαιωθεί και να σωθούν κι άλλα παιδιά», είπε η μητέρα του 19χρονου, προσθέτοντας πως «μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει να αφήνουν τους βιαστές ελεύθερους να βιάζουν ξανά».