Θρίλερ με την 28χρονη που βρέθηκε νεκρή στον Έβρο – Αποκλείουν την αυτοκτονία συγγενείς και φίλοι

Θρίλερ με την 28χρονη που βρέθηκε νεκρή στον Έβρο – Αποκλείουν την αυτοκτονία συγγενείς και φίλοι

Η νεαρή κοπέλα είχε αναλάβει την διοργάνωση του καρναβαλιού στο Τυχερό - Βρέθηκε μαχαιρωμένη κοντά στην καρδιά σε χαράδρα βάθους 30 μέτρων

Σε θρίλερ εξελίσσται η υπόθεση του θανάτου της 28χρονης από το Τυχερό Έβρου, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής και σήμερα το πρωί βρέθηκε νεκρή σε χαράδρα βάθους 30 μέτρων φέροντας χτύπημα από μαχαίρι στο στήθος, κοντά στην καρδιά.

Τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή ήταν τραύματα στην καρδιά και στα χέρια, που δεν συνάδουν με πτώση από ύψος. Οι Aρχές χαρτογραφούν τις τελευταίες κινήσεις που έκανε από το απόγευμα της Κυριακής, όταν έφυγε από το σπίτι με τη μηχανή της. Ο καλύτερος της μιλώντας αποκλειστικά στο Star, είπε ότι η κοπέλα είχε δώσει ραντεβού με τους φίλους της το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο στο Τυχερό και μάλιστα ήταν ευδιάθετη. Σε ένα από τα μηνύματά της που εξασφάλισε το Star, έγραφε: «Έχει πολύ ωραία μέρα, δε θες καφέ στο χέρι, άραγμα πουθενά έξω...; Μπαλίτσα καφεδάκι το μεσημέρι».

«Έφυγε από το μεσημέρι από το σπίτι, υποτίθεται θα συναντιόμασταν μαζί και θα πηγαίναμε στο γήπεδο και απο εκείνη τη στιγμή ήταν εξαφανισμένη. Εστειλε μήνυμα σε μια άλλη κοπέλα και της είπε θα έρθει» είπε στο Star ο φίλος της 28χρονης. Η ώρα περνούσε και η 28χρονη δεν εμφανιζόταν. Τότε οι φίλοι της άρχισαν να την αναζητούν όπως και η οικογένειά της στην ευρύτερη περιοχή.

Το βράδυ της Κυριακής οι έρευνες σταμάτησαν, μέχρι που σήμερα το πρωί ο θείος της την εντόπισε πεσμένη και νεκρή σε μια χαράδρα 30 μέτρων, με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος της και δίπλα η μηχανή της. Ερωτηθείς αν θα μπορούσε να αυτοκτονήσει, ο καλύτερος της φίλος απαντά: «Οχι, όχι, με τίποτα, κόβω το κεφάλι μου ότι δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνει, δεν το πιστεύω». Σε ερώτηση αν είχε τσακωθεί με καποιον πρόσφατα, είπε: «Μέχρι το Σάββατο που ήμασταν μαζί, ήταν μια χαρά, όλα κομπλέ. Ηταν ένας άνθρωπος, που της άρεσε να περνάει καλά, συμμετείχε και στα καρναβάλια, ετοίμαζε τα καρναβάλια. Θα μας έλεγε, αλλά κι αν δεν μας έλεγε, θα φαινόταν από τη συμπεριφορά της, αν είχε κάτι».

Εκτός όμως από τον καλύτερό της φίλο και η θεία της 28χρονης αποκλείει το ενδεχόμενο να έβαλε τέλος στη ζωή της. «Δεν πιστεύω ούτε μια στο εκατομμύριο να αυτοκτόνησε, δεν είχε κανένα λόγο να το κάνει. Με τη δουλειά της, με πολλά ενδιαφέροντα, με φίλους, με τους γονείς της», είπε χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με την ίδια, η 28χρονη ήταν πάντα χαμογελαστή και σπάνια υπήρχε η θλίψη στο πρόσωπό της. Ειδικά το τελευταίο διάστημα ήταν πολύ χαρούμενη, καθώς είχε αναλάβει και την διοργάνωση του τοπικού καρναβαλιού. Είχε σπουδάσει γεωπόνος και τώρα σπούδαζε αμπελουργία. Βοηθούσε τους γονείς της στα χωράφια και της άρεσε η επαφή με τη φύση και να είναι με κόσμο.

Η Αστυνομία αναζητά μαρτυρίες απο την περιοχή, ζητώντας απαντήσεις σε δύο ερωτήματα: 1ον. Αν ήταν μόνη της πάνω στη μηχανή και 2ον. Αν συνάντησε κάποιον στην διαδρομή. Το μαχαίρι που βρέθηκε καρφωμένο στο στήθος της, αλλά και το κινητό της τηλέφωνο, έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.