Έβρος: Μαχαιρωμένη στο στήθος βρέθηκε σε χαράδρα 30 μέτρων 28χρονη από το Τυχερό

Έβρος: Μαχαιρωμένη στο στήθος βρέθηκε σε χαράδρα 30 μέτρων 28χρονη από το Τυχερό

Η νεαρή κοπέλα είχε πάει με την μοτοσικλέτα της στην περιοχή της Λευκίμης

Μαχαιρωμένη στο στήθος, κοντά στην καρδιά, βρέθηκε σήμερα σε χαράδρα βάθους περίπου 30 μέτρων στην περιοχή του χωριού Λευκίμη στον Έβρο 28χρονη από το Τυχερό , η οποία αγνοούνταν από χθες Κυριακή 19 Φεβρουαρίου.

Στο σημείο την βρήκε ο θείος της, που μαζί με την οικογένεια της και συγγενείς την αναζητούσαν από χθες το απόγευμα και επειδή όλοι γνώριζαν, πως συνήθιζε να πηγαίνει με τη μοτοσικλέτα της προς το βουνό τη Λευκίμης, σήμερα το πρωί κινήθηκε σε αυτή την κατεύθυνση, όπως αναφέρει το evros-news.gr. Η κοπέλα ήταν από τους πιο δραστήριους νέους του Τυχερού και χθες το μεσημέρι έδωσε ραντεβού με φίλες και φίλους στο γήπεδο για το απόγευμα, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα της τοπικής ομάδας. Δεν εμφανίστηκε όμως ποτέ και το απόγευμα άρχισε η αναζήτηση της.

Όλες οι έρευνες απέβησαν άκαρπες, ενώ δεν μπορούσε να ανακοινωθεί η αναζήτηση της, επειδή δεν είχε περάσει ο χρόνος που προβλέπει ο νόμος και τελικά σήμερα το πρωί εντοπίστηκε νεκρή στην περιοχή της Λευκίμης, όπου είχε πάει με την μοτοσικλέτα της.